MAÇKA MÜFTÜLÜĞÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

MAÇKA MÜFTÜLÜĞÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

MAÇKA MÜFTÜLÜĞÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

MAÇKA MÜFTÜLÜĞÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Maçka Müftülüğü ’nün her yıl düzenlediği Yaz Kur'an Kursları etkinliği bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde daha anlamlı bir hale geldi.

Maçka’da düzenlenen Yaz Kuran Kursları’nda eğitim gören minikler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla gerçekleştirdikleri etkinlikle alkışlandılar.

MİNİKLERDEN BOYLARINI AŞAN İŞLER
Maçka Müftülüğü, Yaz Kuran Kursları oldukça anlamlı bir etkinliğe imza attı. Maçka’daki Yaz Kuran Kurslarında gerçekleşen 15 Temmuz Şehitleri Anma programında şehitlerimiz için Kur’an okunup dualar edilirken, şiirler okundu. Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan ve Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci’nin de iştirak ettiği program çok beğenildi.

“GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”
Maçka İlçe Müftüsü programın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan da yarının büyükleri olan çocuklarla böyle bir etkinlikte bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.
Başkan Koçhan; “Maçka Müftülüğü Yaz Kur'an Kursları 15 Temmuz Şehitleri Anma programına katılarak. Genç kardeşlerimizin yanında olduk. İnşallah sizin gibi güzel ahlaklı gençlerimizle geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğiz...” dedi.

Ali TİRİTOĞLU