Tarih: 08.10.2024 16:42

MAÇKA MİLLİ EĞİTİM OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

MAÇKA MİLLİ EĞİTİM OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR 

Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, Şube Müdürleri Özgenç ve Alçiçek’le birlikte ilçedeki okulları ziyaret eden Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü bunu sürdürüyor.

Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, beraberindeki Şube Müdürleri Ömer Özgenç ve Ali Alçiçek ile birlikte ilçemizdeki okulları ziyaret ederek öğretmenlere #Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli# ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

OKULLARA #TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ# ANLATILDI 
Bu doğrultuda Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini, Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğretmenlere #Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli# ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Adıgüzel, Özgenç ve Alçiçek öğretmenlerle de sohbet ettiler. 

SON DEĞERLENDİRME MAÇKA HEM’DE! 
Bu ziyaretlerinin son durağı olan Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunun ardından Maçka Halk Eğitimi Merkezini (HEM) ziyaret eden Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, Şube Müdürleri Ömer Özgenç ve Ali Alçiçek, merkezin Müdür Yardımcısı Deniz Sağlam Horoz’la görüşerek merkezde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundular. 
Maçka Haber Servisi 
Ali TİRİTOĞLU 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —