MAÇKA KAYMAKAMI ÇAKMAK’TAN 10 KASIM MESAJI

MAÇKA KAYMAKAMI ÇAKMAK’TAN 10 KASIM MESAJI

MAÇKA KAYMAKAMI ÇAKMAK’TAN 10 KASIM MESAJI

MAÇKA KAYMAKAMI ÇAKMAK’TAN 10 KASIM MESAJI

Kaymakam Çakmak;“10 Kasım, Milletimiz için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.” 

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kaymakam Çakmak, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla yâd ettiğini belirtti. 

10 KASIM SADECE ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ DEĞİL!
Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak’ın “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Mesajı şöyle; 
“Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde bir kez daha şükranla anmaktayız.
10 Kasım, Milletimiz için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Milletimiz, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, Türkiye Yüzyılı’nda daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Nitekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk: “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kâfidir.” diyerek duygularını, fikirlerini anlamanın önemini vurgulamıştır.

BİZE SUNULAN DEĞERLERİBİZDEN SONRASINA AKTARMAK!
Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk’ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız. Maziden atiye giden bu yolculukta ülkesine ve milletine yaptığı hizmetlerle tarihe adını altın harflerle yazdıran Mustafa Kemal Atatürk, yüreğimizde hep yaşayacaktır.
Bu duygularla, vefatının 85’inci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla yâd ediyorum. Bir gül bahçesine düşercesine toprağa düşen tüm şehitlerimiz ile kahraman gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”