MAÇKA KANAAT ÖNDERİNİ KAYBETTİ…

MAÇKA KANAAT ÖNDERİNİ KAYBETTİ…

MAÇKA KANAAT ÖNDERİNİ KAYBETTİ…

MAÇKA KANAAT ÖNDERİNİ KAYBETTİ…

Maçka, ilçede her kesim tarafından sevilen ve saygı gören bir kanaat önderini kaybetti...

Trabzon Maçka ilçesinin kanaat önderleri arasında yer alan, ilçe halkının yanı sıra, devlet adamları ve yöneticiler tarafından da büyük saygı gören ve sevilen isimlerinden İbrahim Genç, Hakka yürüdü.

DERTLİLERİN AKIL HOCASIYDI
Bir dönem Maçka Belediye Başkanlığı yapmış olan Ertuğrul Genç’in babası, halen Ortahisar Belediye Başkanı olan Av. Ahmet Metin Genç’in de amcası olan İbrahim Genç, Maçka’da bir anlaşmazlık olduğunda gidilen isimlerin başında geliyordu.
Anlaşmazlıkları çözüme kavuşturmada, küskünleri barıştırmada Maçka’nın en çok aranan isimleri arasında yer alan merhum İbrahim Genç, her zaman iyi niyetli ve yapıcı özelliğiyle tanındı.

HİÇ KİMSEYE AYRIMCILIK YAPMADI
Siyaset ayrımı yapmadan, iyi niyetli ve yapıcı özelliğiyle herkesi kucaklayan karakteriyle sözlerine değer verilen ve fikirleri herkesçe kabul gören İbrahim amca Maçka’dan ardında güzel anılar bırakarak hayırdualarla ayrıldı.
Maçka’ya manevi hizmeti ile imza atan İbrahim Genç, genç yaşlı tüm Maçkalıların hatıralarında güzel izler bırakarak bu dünyadan ayrıldı.

BAŞKAN GENÇ, BABA YARISINI KAYBETTİ
Trabzon’da Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in amcası, eski Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç’in babası İbrahim genç hayatını kaybetti.
Ortahisar Belediye Başkanı Genç, acı haberi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla duyurdu.
Amcasının fotoğrafını da paylaşan başkan Genç mesajında; “Baba yarımız, üzerimizde emeği olan kıymetli amcam İbrahim Genç, can emanetini bugün teslim etti. Geride güzel hatıralar ve temiz yaşanmış bir ömür bıraktı. Mekânı Cennet, ruhu şad olsun. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Bizde Maçka Haber Gazetesi Ailesi olarak eski Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç ile Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e ve sevenlerine sabırlar, İbrahim Genç amcamıza da rahmet dileriz.
Fatma KARAHASANOĞLU