MAÇKA İŞİ SIKI TUTUYOR!

MAÇKA İŞİ SIKI TUTUYOR!

MAÇKA İŞİ SIKI TUTUYOR!

MAÇKA İŞİ SIKI TUTUYOR!

Maçka Kaymakamı Çomaklı, Trabzon’daki vaka oranlarında yaşanan düşüşün devam etmesi için denetim çalışmasını sürdürürken, vatandaşlarını da uyarıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından son yapılan açıklamalarda Trabzon’daki vaka oranlarında büyük düşüş yaşanırken, yetkililer herhangi bir kazaya mahal vermemek adına işi sıkı tutuyor.

DENETİMLER HALKIN SAĞLIĞI İÇİN
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı beraberinde Emniyet Müdür Vekili İsa Kilim ile birlikte ilçe merkezindeki uygulama noktasında denetim yaparak araç sürücüleri ve vatandaşlardan kurallara uymalarını istedi.
Maçka ilçemizin sevilen Kaymakamı Çomaklı, İçişleri Bakanlığı’nın ‘Pazar Yerleri Genelgesi’ kapsamında Maçka içe pazarında koronavirüs tedbir ve uygulamalarına yönelik incelemelerde bulundu.


BAYRAMDA DA SÜRECEK!
Tam kapanma sürecinde İçişleri Bakanlığı’nca sokağa çıkma yasağından istisna edilen özel sektör çalışanlarının çalışma izni görev belgesi kontrol edilirken, herhangi bir kazaya neden olmamak için ilçemiz Maçka’da Ramazan Bayramı öncesi gerçekleşen denetimlerin Bayramda da devam edeceği öğrenildi.
Ülke genelinde 17 Mayıs pazartesi gününe kadar (bugün) sürecek olan ve sokağa çıkma kısıtlamalarıyla birlikte ilçemiz Maçka’nın en işlek cadde ve sokaklarına denetim noktaları kurulurken, vatandaşların izin belgeleri sorgulandı. İzin belgesi olmayanlara ise gerekli işlem yapıldı.

Fatma KARAHASANOĞLU