MAÇKA HEM HEDEFİ AŞTI!

MAÇKA HEM HEDEFİ AŞTI!

MAÇKA HEM HEDEFİ AŞTI!

MAÇKA HEM HEDEFİ AŞTI! 

Maçka Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın hedef olarak koyduğu ilçe nüfusunun %10’una ulaşmak hedefini aştı! 

İlçemiz Maçka’da, Özcan Reis yönetiminde adeta bir fabrika gibi çalışan Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, belirlenen, hedefleri aşarak büyük bir başarı elde etti. 

MAÇKA HALK EĞİTİM OLDUKÇA İDDİALI 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hedef olarak belirlenen, oranı aşarak tüm yılların da en yüksek oranını yakalayan Maçka Halk Eğitim Merkezi’nde konuyla ilgili değerlendirmede bulunanHalk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis iddialı konuştu. 

HEDEFİMİZ DE, GÖZÜMÜZ DE DAHA YÜKSEKLERDE 
Maçka Halk Eğitim Merkezi olarak yaptıklarının sürekli üzerine koyarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Reis; “Hedefimiz de, gözümüz de daha yükseklerde.” dedi. 

HEDEFİN 9,24 FAZLASI 
Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; 
“Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hedef olarak belirlenen, ilçe nüfusunun %10’una ulaşmak hedefini aşarak %19.24’e ulaştık. Böylece tüm yılların en yüksek oranını da yakalamış olduk.  Hedefimiz de, gözümüz de daha yükseklerde. Bu süreçte görev alan tüm eğiticilerimize, kursiyerlerimize, Maçka halkına ve destek olan herkese sonsuz teşekkürler.” 
ALİ TİRİTOĞLU