MAÇKA HEM,

MAÇKA HEM,

‘HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA                        “BEN DE VARIM” DEDİ!

MAÇKA HEM, 
            ‘HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA 
                        “BEN DE VARIM” DEDİ! 

Maçka’da ürettiği eserler ve yaptığı çalışmalarla ilçemizin gururu olan Maçka HEM, Trabzon’daki Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda “Ben de Varım!” dedi. 

Maçka Halk Eğitim Merkezi (HEM), geçtiğimiz hafta Trabzon Millet bahçesinde yapılan törende 18 ilçe halk eğitimi merkezinin üretimleriyle birlikte kendi bünyesinde yapmış olduğu çalışmalarıda halkın beğenisine açtı.

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA MAÇKA RÜZGÂRI ESTİ 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu’nun birlikte başlattığı Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine Hayat Boyu Öğrenme Daire Başkanı Ferhat Devran, Trabzon ve ilçelerinin Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ile ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri, öğretmenler, eğitimciler ve kursiyerler katıldı. 
1- 7 Haziran tarihleri arasında birbirinden farklı ve faydalı çalışmanın halkın izlenimine açık kalacağı ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’etkinliklerinde ilçemiz Maçka’yı temsilen katılan Maçka HEM de Minyatürçalışmalarıyla etkinliğe damga vurdu. 

MAÇKA HEM’DEN FARKLI ÇALIŞMA MİNYATÜR HALI! 
Maçka HEM’de üretilen eserlerden minyatür halının kurdelesini Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu birlikte keserlerken, halıyı kasnaktan ayıran kesimi ise Hayat Boyu Öğrenme Daire Başkanı Ferhat Devran gerçekleştirdi. 
Şenliğe Maçka Halk Eğitim Merkezi’ni temsilen Maçka HEM Müdürü Özcan Reis, eğitimciler ve kursiyerler katılırken Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel ve Şube Müdürü Ali Alçiçek de onları bu özel günde yalnız bırakmadı. 
Ali TİRİTOĞLU