Maçka Haber on üç yaşında

Maçka Haber on üç yaşında

İlçenin nabzını elinde tutan Maçka haber on üçüncü yılını pasta keserek kutladı

Maçka Haber on üç yaşında

 

İlçenin nabzını elinde tutan Maçka haber on üçüncü yılını pasta keserek kutladı 

 

                           On üçüncü yıl pastası kesildi

 

                          Maçka Haber on üç yılı geride bıraktı. On üçüncü yılın pastasını gazete sahibi Duygu Karahasanoğlu, İlçe Kaymakamı Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Koray Koçhan, Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük,  Maçka Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Mustafa Aksoy,  Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Konak, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz, iş insanı Köksal Danışmaz, gazetemizin Yazı işleri Müdürü Fatma Karahasanoğlu, Genel Yayın yönetmeni Nedim Mollaveisoğlu, sayfa sekreteri Varol Uzlu, gazeteci Cansel Şahin, araştırmacı yazar Turhan Eyüboğlu, Gülay Mollaveisoğlu ve davetliler birlikte kesti.

 

                         Açık alanda kutlama

 

                        Maçka haber’in on üçüncü yıl dönümü  havanın güneşli olması kutlamayı daha da güzel ve özel kıldı. Açık alanda kesilen yaş pasta davetlilerin hoşuna gitti. Pandemi süreci devam ettiğinden bu gibi etkinliklerin açık alanda olması sağlık açısından da ayrı bir önem taşıdı.  

 

                      Ziyarette bulundular

 

                 İlçe Milli Eğitim müdürü Yaşar Adıgüzel ve şube müdürleri Ferhat Davran, Okan Calap, pasta kesimine kavuşamadılar ancak hayırlı olsun dilekleri için gazeteye ziyarette bulundular.

İlçe Emniyet müdürü İsa Kilim de, kutlamaya geç kalanlar arasındaydı. Gazetenin on üçüncü yılını, pastasını yiyerek kutladı.

 

                            Görevinin bilincinde

 

                         Maçka Haber Gazetesi 5 Kasım 2008 yılından bu yana yayın hayatını sürdürüyor. Toplumsal sorunları kırmadan dökmeden sayfalarına taşıyor.

Maçka haber üstlendiği görevi başarıyla sürdürmenin haklı gururunu yaşıyor. Aldığı sorumluluğun her daim bilincinde olup, yaptığı haberlerle okuyucuyu aydınlatıyor. Her kesimin okuduğu tarafsız gazete anlayışını on üç yıldır sürdürmektedir.

                           Maçka Haber’in 13. Kuruluş yıl dönümünü çiçek gönderen ve kutlayan herkese teşekkür ediyoruz.