MAÇKA GEÇEN YILKİ GİBİ

MAÇKA GEÇEN YILKİ GİBİ

MAÇKA GEÇEN YILKİ GİBİ

MAÇKA GEÇEN YILKİ GİBİ

Maçka’da zaman zaman mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, halkı sokaklara çekiyor.

Geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle Maçkalılar ilçe pazarının olduğu Çarşamba gününde sokaklara akın etti.

İLÇE HALKI SOKAĞA AKIN ETTİ
Çarşamba günü hava sıcaklığının 12 derece olarak ölçüldüğü Maçka’da güneşin sıcak yüzünü göstermesini fırsat bilen vatandaşlar, parklarda vakit geçirmeyi tercih ederken, soğuk ve yağışlı havalarda pek dışarı çıkmayan vatandaşlar ise ilçe pazarını doldurdu.

GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR!
Trabzon’un güzide ilçelerinden Maçka’da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonucu vatandaşlar ilçe merkezindeki parkalara akın ederek güneşli havanın tadını çıkardı.
Yazdan kalma bir günün fırsatını yakalayan vatandaşlar ilçe pazarında ihtiyaçlarını giderirken yorgunluğu ise Maçka Belediyesi önündeki Turgut Özal Parkı’nda attı. Güneşli günün keyfini çıkartan Maçkalılar, yazdan kalma bir günün kendilerine sağladığı imkanı fırsata çevirerek keyfini çıkardı.


2019 OCAK’I GİBİ
Geçtiğimiz yıl benzer durum da Ocak ayında yaşanan Maçka’da 2020 yılının Şubat ayı da 2019 Ocak ayının birebir kopyası gibiydi.
Maçka’da kış mevsiminde havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve hava sıcaklığının 12 dereceyi bulmasını fırsat bilen vatandaşlar, kendini dışarı atarak güneşli havanın keyfini çıkartırken, aynı gün ilçe pazarının kurulması ise ilçe merkezindeki  insan sayısını arttırdı.
Ali TİRİTOĞLU