MAÇKA, EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MAÇKA, EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MAÇKA, EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MAÇKA, EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Maçka Orman İşletme Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü ile Orman Mühendisleri Odası’nın işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimlere ev sahipliği yaptı.

 

Orman Mühendislerine yönelik olarak Orman Genel Müdürlüğü ile Orman Mühendisleri Odası’nın işbirliğinde yapılan Trabzon’daki eğitimler ilçemiz Maçka’da gerçekleştirildi.

LADİN ORMANLARINDA TATBİKAT
14 Mart 2020’de başlatılan ve hava koşullarına bağlı olarak birkaç gün sürmesi planlanan eğitimler, “Meşçere Bakımında Çıkarılacak Ağaçların Belirlenmesi ve Kayıt Altına Alınması” konusunda Kapıköy Ladin ormanlarında uygulamalı olarak verildi.
Eğitime Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü bölgesinde Kayın ormanları ile genç meşçerelerde de devam edilirken, bu eğitimlere Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin Bölgelerinden 36 Orman Mühendisi iştirak etti.

HİLMİ YAZICI DA BİZZET YER ALDI!
Eğitim,  Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mustafa Aydın, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Fazlı Karakaş,  Ağaçlandırma ve Silvikultur Şube Müdürü Şenol Yıldız ve OMO Doğu Karadeniz Şube Başkanı Faruk Aksu ile Maçka Orman İşletme Müdürü Hilmi Yazıcı tarafından verildi.

TATBİKATLAR UYGUN HAVALARDA YAPILDI
Tatbikat alanı İşletme Müdür Yrd. Hakan Aydın ve Maçka Orman İşletme Şefi Kemal Mollamehmetoğlu, OMM Cemil Yavruoğlu ve Turan Kadı tarafından hazırlanırken, tatbikatlar uygun hava koşullarında ve karşılıklı diyaloglarla başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
Fatma KARAHASANOĞLU