MAÇKA ESİROĞLU’NDA TRAFİK IŞIĞIÇALIŞMASI

MAÇKA ESİROĞLU’NDA TRAFİK IŞIĞIÇALIŞMASI

MAÇKA ESİROĞLU’NDA TRAFİK IŞIĞIÇALIŞMASI

MAÇKA ESİROĞLU’NDA TRAFİK IŞIĞIÇALIŞMASI 

Trabzon trafiğibazı bölgelerde yürütülen çalışmalardan dolayı kontrollü sağlandı. Maçka Esiroğlu mevkii de ışıklı uyarı sistemleri montaj çalışması yapılarak hizmete alındı. 

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün günlük yol durumu bilgileri doğrultusunda, Trabzon ve Karadeniz Bölgesi’ndeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıher sabah değişiklik arz edebiliyor!

ESİROĞLU’NDA IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMASI 
Karayollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücüler yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları konusunda uyarılırken, birçok yol kesiminde üstyapı onarımı, yenileme ve genişletme çalışmaları gerçekleştirildi. İlçemiz Maçka’nın Esiroğlu Mahallesi de bu alanlardan biri olurken. Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücüler uyarıldı. 

GÜNLÜK ÇALIŞMALAR AN BE AN BİLDİRİLİYOR 
Araç sürücüleri, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün vermiş olduğu günlük genel yol durumu bilgileri doğrultusunda her sabah günün yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını takip etme imkânı buluyor. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 07 Ara 2023 tarihlihazırlayıp sunduğu, Trabzon yollarına bağlı illerde yapılan yol çalışmaları dâhilinde Trabzon Maçka yolunun 2-10 ve 15. km’lerinde trafik ışıklandırma çalışması yapıldığı bildirildi. Trabzon (Deliklitaş, Akoluk ve Maçka Esiroğlu mevkilerinde) yapılmakta olan ışıklı uyarı sistemleri montaj çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşımın tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı bildirildi. Çalışmalar gazetemizin baskıya girdiği saatlerde sona ermişti. 
Maçka Haber Servisi