Maçka, Eğitimin Yıldızları HOPO Projesinde Farkındalık Yaratıyor

Maçka, Eğitimin Yıldızları HOPO Projesinde Farkındalık Yaratıyor

Trabzon İl MEM uhdesinde her yıl gerçekleştirilen "Her Okulun Bir Projesi Var-HOPO"

Maçka, Eğitimin Yıldızları HOPO Projesinde Farkındalık Yaratıyor

Trabzon İl MEM uhdesinde her yıl gerçekleştirilen "Her Okulun Bir Projesi Var-HOPO" Özel Kategori: Yılın Öğrencisi dalında Kayalar MTAL 11. sınıf öğrencisi Sinem Voyvot, "Organ Bağışında Farkındalık" çalışmasıyla Maçka’da takdir topluyor.

Söz konusu çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, “Sinem Voyvot'un girişimleriyle öncelikle Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi  Uzm. Dr. Erhan Özdemir, okulumuz öğrencilerine "Organ Bağışı ve Organ Nakli" hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.  Akabinde, Maçka İlçe Müftülüğümüz ve Müftümüz Sayın Mehmet Cebeci işbirliğiyle namaz öncesi cami cemaatine hazırlanan broşürler dağıtıldı ve bilgilendirmeler yapıldı” dedi.

MAÇKA ESNAFI ORGAN BAĞIŞI KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLİYOR

Kayalar MTAL 11. sınıf öğrencisi Sinem Voyvot, beraberinde öğretmeni Güzin Karagöz ile birlikte Maçka ‘da kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra Maçka esnafını gezerek "Organ Bağışında Farkındalık" konusunda broşürler dağıtarak herkesi organ bağışlamaya davet etti.

Bu anlamlı çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, öğrenci Sinem Voyvot ve danışman öğretmeni Güzin Karagöz’ü  tebrik ederek, herkesi organ bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.