MAÇKA CHP, PEKŞEN İÇİN GİTTİ

MAÇKA CHP, PEKŞEN İÇİN GİTTİ

MAÇKA CHP, PEKŞEN İÇİN GİTTİ

MAÇKA CHP, PEKŞEN İÇİN GİTTİ

Önceki dönem Trabzon Milletvekili CHP’li Haluk Pekşen’in ölümü CHP Maçka ilçe teşkilatını da yakından sarstı.

CHP Trabzon önceki dönem milletvekili Haluk Pekşen’in geçtiğimiz haftalarda yaşanan vefatı, tüm Türkiye’de birçok kesimi yasa boğdu.

HERKES ANKARA’YA AKTI
Sadece siyaset değil, sanat, spor ve iş dünyasından önemli isimler bu ani ölümden duyduğu üzüntüyü paylaştı.
Merhum Pekşen önceki hafta Pazar günü  Ankara’da TBMM’de düzenlenen cenaze töreni sonrası Kocatepe Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Mezarlığında ebediyete uğurlandı.


PEKŞENİ SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR
Türkiye’nin dört bir yanından olduğu gibi Trabzon’dan birçok partili, hemşehrisini bu son yolculuğunda yalnız bırakmayarak cenaze törenine katıldı.
Önceki hafta Cuma gününden yola çıkıp Ankara’ya gidenler olduğu gibi havayolu ile de gidenler var.
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman yaptıkları koordinasyonla çok sayıda partili ile törene iştirak ederken, Trabzon milletvekilleri de törendeki yerlerini aldılar.


CHP MAÇKA KENDİ ARACIYLA GİTTİ
Av. Nihan Göktürk başkanlığındaki CHP Maçka ilçe örgütü ise partinin aracı ile Ankara’ya hareket etti. Maçka teşkilatının aracında sadece Maçka’dan değil diğer ilçelerden de partililer vardı.
Maçka’dan yola çıkan heyette CHP Trabzon’unbir önceki dönem İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, Maçka İlçe Başkanı Av. Nihan Göktürk, Maçka’da Göktürk öncesi ilçe başkanlığı yapan Musa Turan.
Maçka Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Elif Atalar; Yomra ilçe Başkanı Erol Pekşen, Yomra ilçe sekreteri Ömer Faruk Ursavaş. Arsin ilçe başkanı Hasan Sungur, Arsin ilçe yöneticisi Muzaffer Çelik, Arsin Kadın kolları ilçe başkanı Melek Türkday, Trabzon Gençlik kolları il Başkanı Oğulcan Çavuşoğlu, Haluk Pekşen’i hiç unutmayacaklarını ve hep yaşatacaklarını belirtti.