MAÇKA BU MEKÂNIN MÜDAVİMİ OLACAK!

MAÇKA BU MEKÂNIN MÜDAVİMİ OLACAK!

Maçka’ya farklı lezzet Gıt-Gıt Chicken Horon Köfte ile geldi. Maçka halkı bu mekânı çok sevdi.

MAÇKA BU MEKÂNIN MÜDAVİMİ OLACAK!

Maçka’ya farklı lezzet Gıt-Gıt Chicken Horon Köfte ile geldi. Maçka halkı bu mekânı çok sevdi.

Maçka’da geçtiğimiz hafta içerisinde ‘Gıt-Gıt Chicken Horon Köfte’ adıyla hizmete açılan restoran daha ilk günden büyük ilgi gördü.

ÜÇ ARKADAŞ BU MEKANDA BULUŞTU
Emrah Koca, Ceyhun Osmanoğlu ve Semih Bekar adlı üç arkadaşın bir araya gelmesiyle birlikte Maçka’da 25 Şubat Salı günü hizmete açılan ‘Gıt-Gıt Chicken Horon Köfte’ ilçede henüz yeni olmasına karşın büyük bir ilgiyle karşılaştı.
Üç ortak ve aynı zamanda arkadaş olan işletmecilerden Ceyhun Osmanoğlu tek Maçkalı isim. Semih Bekar mekanın isim babası unvanını taşırken, gazetemize bilgilendirmeyi ise Emrah Koca yaptı.

ÇALIŞTIKLARI İŞİN PATRONU OLDULAR
Daha önce Gıt-Gıt Chicken restoranın Trabzon’daki işletmelerinde birlikte çalışan üç arkadaş, bir araya gelerek kendi işletmelerini kurma kararı aldıklarında bu isme Horon Köfte’yi de ekleyerek farklı bir marka ile Maçkalıların huzuruna çıktılar.
2 katlı olan restoranın yeni hizmete girmesi sebebiyle henüz tamamlanmamış ikinci katının da yakın zaman içerisinde hizmete gireceğini belirten Emrah Koca, hâlihazırda 20 kişilik olan kapasitenin her şey tamamlandığında 50 kişiliğe çıkarmayı amaçladıklarını açıkladı.

MAÇKALILAR GIT-GIT CHİCKEN’İ SEVDİ
0 (462) 512 60 60 nolu telefondan Pazar günü hariç haftanın 6 günü sipariş almaya hazır olduklarını belirten Emrah Koca, paket servisinin grup siparişlerinde ilçenin her noktasına ulaştırmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi. Açılışın yapıldığı ilk günden Gıt-Gıt Chicken Horon Köfte adlı restorana gösterilen ilgi hafta boyunca devam ederken, bu durum gelecek planlarında örnek olması açısından iyi bir referans oldu.
Ali TİRİTOĞLU