MAÇKA BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

MAÇKA BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

MAÇKA BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

MAÇKA BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR 

Maçka Belediyespor, yeni sezon öncesi açılışını görkemli bir şekilde yaptı. Açılışa Kaymakam Çakmak, Başkan Koçhan ve daire amirleri katıldı. 

Sezon öncesi hazırlıklarını ara vermeksizin sürdüren Maçka Belediyespor’da yeni sezon açılışını 11 Eylül pazartesi günü Maçka İlçe Stadında yaptı. 

YENİ SEZON MAÇKA BELEDİYESPOR’A HAYIRLI OLSUN 
Maçka Belediyespor yeni sezon açılışını oldukça renkli bir şekilde gerçekleştirdi. 11 Eylül pazartesi günü Maçka İlçe Stadında yapılan sezon açılışına İlçe Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, kurum amirleri ve Maçka Belediyespor yöneticileri katıldı. Sezon açılışından sonra davetliler ve sporculara yemek ikramında bulunuldu. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIM! 
Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan sezon öncesi açılışında yaptığı konuşmada futbolculara yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu. 
Başkan Koçhan; “Oynamak sizden eksiklerinizi tamamlamak benden.Her neye ihtiyacınız olursa çekinmeden söyleyebilirsiniz.Bir ağabeyiniz, bir Başkanınız olarak her daim yanınızdayım. Güzel bir sezon olması dileğiyle hepinize başarılar diliyorum.” dedi.
Maçka Haber Servisi