MAÇKA BELEDİYESİ’NİN MAKİNE PARKI GENİŞLİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ’NİN MAKİNE PARKI GENİŞLİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ’NİN MAKİNE PARKI GENİŞLİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ’NİN MAKİNE PARKI GENİŞLİYOR

Yürüttüğü çalışmalarla Maçka’yı baştanbaşa imar eden Belediye Başkanı Koray Koçhan, ilçenin makine ve hizmet aracı parkını da genişletiyor.

Maçka Belediyesi sıfır kilometre paletli Ekskavatör alarak, araç kadrosuna bir yenisini daha ekledi.

MAÇKA’YI HER ALANDA YENİLİYOR
Maçka’da seçildiği günden itibaren Maçka Belediyesi’ne birçok yeni araç alarak, makine ve hizmet araç sayısını arttıran Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan; “Yeni Paletli Ekskavatörümüz ilçemize hayırlı olsun. Maçka’mıza verdiği destekten ötürü Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Kıymetli hemşehrimiz Ayşe Nur Bahçekapılı’ya, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e tüm Maçkalılar adına teşekkür ederiz.” dedi.

HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Gerek sağlanan destekler gerekse belediye olarak yaptıkları girişimlerle Maçka Belediyesi’nin makine ve hizmet aracındaki tüm eksikliklerini gidermek için gayret gösterdiklerini belirten Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan; “Bizim için en önemlisi halkımıza eksiksiz bir hizmet sunmak. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımıza ne söz vermişsek bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim halkımıza en büyük vaadimiz onlara hizmet etmekti. Onlara hizmet etmek için belediye olarak ne ihtiyacımız varsa, giderip onların hizmetine sunuyoruz. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccüh bizim işimize büyük bir şevkle sarılmamızı sağlıyor. Maçka için, Maçka halkı için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Verdikleri destekle bize güç veren Maçka halkına Maçka Belediyesi olarak teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Ali TİRİTOĞLU