MAÇKA BELEDİYESİ'NDEN WİFİ HİZMETİ!

MAÇKA BELEDİYESİ

MAÇKA BELEDİYESİ'NDEN WİFİ HİZMETİ!

MAÇKA BELEDİYESİ'NDEN WİFİ HİZMETİ!

Teknolojiyi yakından takip eden Maçka Belediyesi ilçe halkının yararlanması amacıyla ücretsiz Wİ Fİ hizmeti başlattı.

İlçedeki altyapı ve yol bakım onarım çalışmalarının yanı sıra, başlattığı Wİ Fİ hizmetiyle de Maçkalıların takdirini kazanan Maçka Belediyesi, iletişim araçlarını halkın hizmetine sunuyor.
Maçka halkının özellikle de gençler için önemli olan internet hizmetini başlattığı Wİ Fİ hizmetiyle ücretsiz olarak sunan Maçka Belediyesi, bunun için Turgut Özal Parkı’nı üs olarak seçti.


MAÇKA HALKINA ÜCRETSİZ Wİ Fİ
Konuyla ilgili olarak Maçka Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediye olarak teknolojiyi yakından takip ederek, vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Özellikle gençlerimiz için önemli olan internet hizmetini ücretsiz olarak sunuyoruz. Turgut Özal Parkı’mızda isteyen tüm vatandaşlarımız bu hizmetten yararlanabilir.” denildi.

“BİRÇOK ALANDA İLK OLACAK YATIRIMLARA İMZA ATTIK”
Amaçlarının yaptıkları hizmetlerle Maçka halkının huzur ve memnuniyetini sağlamak olduğunu kaydeden Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Birçok alanda vatandaşlarımız için ilk olacak yatırımlara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Hiç kuşku yok ki gelişen ve büyüyen Türkiye’de teknoloji ve internet her gecen gün yenileniyor. Artık internet bir ihtiyaç haline geldi. Bizlerde yaptığımız bu çalışma ile vatandaşlarımıza ücretsiz internet hizmeti veriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

TURGUT ÖZAL PARKI’NDA İNTERNET KEYFİ
İsteyen vatandaşların Turgut Özal Parkı’nda akıllı telefonları ile internet hizmetinden yararlanabileceklerini belirten Başkan Koçhan, özellikle Maçka’da meydana haline getirdikleri Turgut Özal Parkı’nda vatandaşların oturabileceği, çay içebileceği ve internete bağlanabileceği bir alan oluşturduklarını vurguladı.
Başkan Koçhan; “Maçka’mızda ilk olacak tüm çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz.” dedi.


NASIL KULLANILIR?
Akıllı telefonunuzdan WİFİ alanını açarak “Maçka Belediyesi” ağına bağlanın. Önünüze çıkan sekmede TC kimlik numaranızı ve bilgilerinizi girdikten sonra “Giriş yap” seçeneğine dokunun ve ücretsiz interneti kullanmaya başlayın.
Fatma KARAHASANOĞLU