MAÇKA BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI İHMAL ETMİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI İHMAL ETMİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI İHMAL ETMİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI İHMAL ETMİYOR

Maçka Belediyesi, tüm günlerde olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlamalarında da sahipsiz canlara özel ilgi gösteriyor.

Maçka Belediyesi olarak sahipsiz canlara her zaman özel önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarımızı beslemeye devam ediyoruz...” dedi.

EKİPLER SAHİPSİZ CANLAR İÇİN SOKAKTA
Maçka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, her sokağa çıkma kısıtlamasında sahipsiz canların aç kalmaması adına seferberlik ilan ediyor. Ekipler, sokağa çıkma kısıtlaması süresince ilçe genelinde sahipsiz hayvan popülasyonunun yoğun olduğu noktalara ve daha önceden kurulan mama istasyonlarına mama ikmali yaparak, minik dostlarımızın mağdur olmaması için gayret gösteriyor.

HİÇBİR TEDBİRİ GÖZ ARDI ETMİYOR
Başarılı çalışmalarıyla ilçeye imzasını atmaya devam eden Trabzon Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, vatandaşından gelen her telefona cevap verdiği gibi kapısını da sürekli açık tutarak herkesin talebini yerine getirmeye çalışıyor. Covid ile mücadele konusunda da çok hassas olan Başkan Koçhan, kendisi de eczacı olması sebebiyle hiçbir tedbiri göz ardı etmiyor.

SAHİPSİZ CANLARI UNUTMUYOR
Bu mücadeleyi yaparken sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını da unutmayan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, ilçe genelinde oluşturulan yemleme istasyonları ile sokak hayvanlarının beslenmesini sağlıyor. Bunun yanında kar yağışı alan yüksek bölgelere özel ekip göndererek sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını da yerine getiren Başkan Koçhan, bu sayede hayvan severlerden de tam not alıyor.
ALİ TİRİTOĞLU