MAÇKA BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

MAÇKA BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

MAÇKA BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

MAÇKA BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

Koronavirüsle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Maçka Belediyesi, ilçede neredeyse el değmemiş yer bırakmıyor.

Maçka Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede adeta seferberlik ilan eden Maçka Belediyesi, halk sağlığını korumak adına ilçeyi sokak sokak dezenfekte ediyor.

MAÇKA SOKAKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR
Maçka Belediyesi ekipleri, kamu kurum ve kuruluşları, aile sağlığı merkezi, sağlık grup başkanlığı, muhtarlıklar, camiler, vatandaşların uğrak yeri olan kamu bankalarının şubeleri ile bankamatikler ve kurum araçlarında dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. İlçede dezenfeksiyon anlamında yürütülen yoğun çalışmalar Maçka halkının da takdirini topluyor.

DEZENFEKSİYON HER HAFTA SÜRECEK
Maçka’daki dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında ilçe halkının ihtiyacını karşıladığı önemli yerlerden biri olan pazaryeri, Reşadiye Mahallesi, Çatak Mahallesi, Afet Konutları, Beşyıldız Konutları, Profil Konutları, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Lise Mahallesi’nde dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Bundan sonraki haftalarda da sokak dezenfeksiyon işlemlerinin devam edeceğini belirten Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan; “Çalışmalarımızla ilgili hemşehrilerimizden de memnuniyetlerini dile getiren önemli geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın sağlığı bizler için her şeyden önemli ve bu doğrultuda ekiplerimiz özverili bir çalışma sergiliyorlar.” dedi.
Dezenfeksiyon çalışmalarını ilçe genelinde etkin şekilde yürütmeye devam edeceklerini vurgulayan, bu süreçte halktan mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamalarını isteyen Başkan Koçhan; “Bu salgını elbirliğiyle atlatacağız. Tüm Maçka ve Maçkalılar olarak birlikte başaracağız!” ifadeleri kullandı.
Ali TİRİTOĞLU