MAÇKA BELEDİYESİ HİZMETE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ HİZMETE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ HİZMETE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

MAÇKA BELEDİYESİ HİZMETE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Halkının refahı için ilçe genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarına büyük önem veren Maçka Belediyesi, bu kapsamda gerekli olan tüm kriterleri yerine getiriyor.

Bugüne kadar, halka hizmet amacıyla yürüttüğü çalışmaların sayısını arttırmak noktasında gerek devlet desteği gerekse kurum olarak kendi girişimleriyle elindeki araç sayısını büyüten Maçka Belediyesi, eskiyen araçlarını da yenileriyle değiştiriyor.

ESKİYEN ARAÇLAR YENİLENİYOR
İlçe genelinde Fen İşleri Müdürlüğü vasıtasıyla sürdürdüğü altyapı ve yol bakım-onarım çalışmalarını daha geniş alanlara taşımak isteyen Maçka Belediyesi, bu doğrultuda belediye bünyesindeki araç parkını genişletirken, eskileri yenileyip, bakımlarını yaptırarak ilçe halkının hizmetine sunuyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan hibe ile araç parkına bir adet Arazöz dâhil eden Maçka Belediyesi, elindeki eskiyen araçları da yeniliyor. Bu kapsamda yoğun çalışmaktan dolayı eskiyen ekskavatörün yerine yeni bir araç alarak araç parkına katan Maçka Belediyesi, aracın ağır bakımını da yaparak ilçe halkının hizmetine sundu.

“AMACIMIZ HALKIMIZA EKSİKSİZ HİZMET SUNMAK.”
“Bizim için en önemlisi halkımıza eksiksiz bir hizmet sunmak. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımıza ne söz vermişsek bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz.” diyen Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, belediye olarak ne ihtiyaç varsa temin edip eksiklerini de gidererek halkın hizmetine sunmaya devam edeceklerini belirtti.
En son belediyenin araç parkındaki eski ekskavatörü yenilediklerini kaydeden Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Bizler burada, Maçka’ya hizmet için bulunuyoruz ve Maçka halkı için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda eski Ekskavatörümüzü yeniledik. Ağır bakımlarını da yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk...” dedi.
Ali TİRİTOĞLU