MAÇKA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

MAÇKA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

MAÇKA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

MAÇKA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Maçka’nın imarı hususunda yürütülen çalışmaları bizzat takip eden Belediye Başkanı Koray Koçhan; “Ne söz verdiysek yapmaya devam...” diyor.

Dr. Ecz. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına her hafta bir yenisini ekliyor. İlçe merkezinde Doğalgaz sonrası üstyapı çalışmalarına hız veren belediye, kırsal kesimlerdeki yolları ise kışa hazırlıyor.

MAÇKA’DA HER ALANDA ÇALIŞMA VAR!
Maçka’nın alt yapısından üst yapısına sokaktaki temizliğinden park ve bahçelerdeki peyzajına kadar her alanda yoğun bir çalışmanın içine giren Maçka Belediyesi, ilçe halkının memnuniyeti için gecesini gündüzüne katıyor.

KIRSALDA YOL, MERKEZDE DOĞALGAZ.
Kırsal kesimlerdeki yol çalışmalarından Doğalgaz hattı çalışması dolayısıyla deforme olan ilçe merkezindeki üstyapı çalışmalarına tüm çalışmaların çoğunu bizzat takip eden Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, seçim öncesi verdiği tüm sözleri yerine getirmek için koşturuyor.

“NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK”
Hayata geçirilen çalışmalarla ilgili olarak; “Ne söz verdiysek yerine getirdik!” diyen Başkan Koçhan, çalışmalarını bu doğrultuda sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Geçtiğimiz hafta itibariyle Yeşilyurt Mahallesi Dibek mevkiinde ki kuru beton çalışması. Maçka ilçe merkezi Reşadiye Mahallesinde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmaları. Mataracı Mahallesinde kuru beton çalışması geçtiğimiz hafta itibariyle yapılagelen çalışmalardan sadece birkaçıydı.


BAŞKAN’DAN ÇALIŞMALARA YAKIN TAKİP
Her geçen ay Maçka Belediyesi araç parkını büyüten ve bu araçları ilçede yürütülen çalışmalarda görevlendiren Başkan Koray Koçhan, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını, park ve bahçelerdeki peyzaj çalışmalarını ise yakından takip ediyor.
Ali TİRİTOĞLU