MAÇKA BELEDİYESİ ATASU’DA!

MAÇKA BELEDİYESİ ATASU’DA!

‘Bu Sene Yol Senesi’ sloganıyla ilçemiz genelindeki tüm mahallelerin yol bakım ve onarımın yapan Maçka Belediyesi’nin geçtiğimiz haftaki durağı Atasu’ydu!

MAÇKA BELEDİYESİ ATASU’DA! 

‘Bu Sene Yol Senesi’ sloganıyla ilçemiz genelindeki tüm mahallelerin yol bakım ve onarımın yapan Maçka Belediyesi’nin geçtiğimiz haftaki durağı Atasu’ydu! 

Yol bakım, yapım ve onarım çalışmalarını “Bu Sene Yol Senesi” sloganıyla sürdüren Dr. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi, zaman zaman Büyükşehir ve Ortahisar Belediyelerinden de destek görüyor. 

MAÇKA’DA ÇALIŞMALAR DURMUYOR 
Çoğunlukla kendi imkân ve gayretleriyle sürdürdüğü çalışmaları sırasında zaman zaman Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve kendisi de Maçkalı olan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten de destek gördüklerini belirten Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, her iki Belediye Başkanına da teşekkür etti. 

ATASU’NUN ALTINDAN GİRDİ ÜSTÜNDEN ÇIKTI 
Geçtiğimiz hafta içerisinde Atasu Mahallesi dâhilindeki Konaklar mevkiinde beton yol çalışması yapan Maçka Belediyesi, Atasu grup yolu ve Cinali Mahallesi mevkiinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Atasu Mahallesi’ndeki Çataltepe Şehitliği’ne giden alandaki yol açma çalışmalarını da ara vermeksizin sürdüren Maçka Belediyesi, aynı zaman içerisinde Zaferli Mahallesi’nde de beton yol çalışmasını hayata geçirdi. 

BAŞKAN KOÇHAN, HALK VE ESNAFLA ZOHBET ETTİ 
Atasu Mahallesi’nde devam eden yol açma, onarım ve bakım çalışmaları sırasında Mahalle esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, bölge halkıyla da sohbet etti. 
Mahalle esnafı ve vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Koçhan, işlerinin halka hizmet olduğunu ve bu anlamda halkın manevi desteğinin de kendilerine güç verdiğini vurguladı. 

ÇALIŞMALARA YAKIN TAKİP 
Maçka Atasu’daki çalışmalar kapsamında Atasu – Oğulağaç - Alataş -Erginköy grup yolu betonlama çalışmasını da yakından takip eden Başkan Koçhan, verdiği desteklerden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti. 
Ali TİRİTOĞLU