MAÇKA AFETZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

MAÇKA AFETZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

MAÇKA AFETZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

MAÇKA AFETZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Sel afeti yaşanan bölgelere ulaştırılmak üzere, Maçka’daki hayırsever, esnaf, kurum ve vatandaşlarından temin edilen malzemeler afet bölgesine uğurlandı.

Trabzon’un Maçka ilçesinde, Sinop’ta yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için toplanan yardım malzemeleri TIR’la bölgeye gönderildi.

MAÇKALILARDAN BÜYÜK DESTEK
Afet bölgesi için kısa süre önce “köprüler yıkılır köprüler yapılır, gönül köprüsü hep ayakta kalır” sloganı ile başlatılan yardım kampanyasına Maçkalılar büyük destek oldu. Gıda malzemesinden, kişisel temizlik ürününe, giysilerden ev eşyalarına kadar birçok yardım Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı ve daire amirleri tarafından afet bölgesine uğurlandı.

GÖSTERİLEN HASSASİYETE TEŞEKKÜR
Sel afeti yaşanan bölgelere ulaştırılmak üzere, Maçka’daki hayırsever esnaf, kurum ve vatandaşlardan temin edilen gıda, kıyafet ve temizlik malzemelerini beraberindeki daire amirleri ile birlikte afet bölgesine uğurlayan Kaymakam Çomaklı; “Yapılan yardımlar için vatandaşlarımıza minnettarız.” dedi.

MAÇKA’DAKİ YARDIMLAR AFET BÖLESİNE UĞURLANDI
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı; “Trabzon Valiliği bünyesinde bir yardım kampanyası başlatıldı. Bizde Maçka Belediyesi ve Maçka Kaymakamlığı olarak öncülüğünü yaptık. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Bizde bazı iş adamlarımızdan destek aldık. Fabrika sahipleri destek oldu. Esnaflarımız yardımlarda bulundu. Tüm Maçkalıların desteğiyle el birliği yaparak bu işi başardık. Yardımlarımızı Sinop’taki afet bölgesine gönderiyoruz. Afetzedelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum:” diye konuştu.
Fatma KARAHASANOĞLU