MAÇKA 15 TEMMUZ’DA 7 YIL ÖNCEKİ GİBİ AYAKTAYDI 

MAÇKA 15 TEMMUZ’DA 7 YIL ÖNCEKİ GİBİ AYAKTAYDI 

MAÇKA 15 TEMMUZ’DA 7 YIL ÖNCEKİ GİBİ AYAKTAYDI

MAÇKA 15 TEMMUZ’DA 7 YIL ÖNCEKİ GİBİ AYAKTAYDI 

15 Temmuz’un 7. Yılı etkinliklerinde konuşan Başkan Koçhan; “Değil üzerinden 7 yıl, 70 yıl da geçse unutulmasına ve unutturulmasına izin vermeyeceğiz.” 

Maçka’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. Yılını çeşitli etkinliklerle değerlendirdik. 

O GÜNÜ YENİDEN BİR DAHA YAŞADIK!15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle tüm yurtta ve Trabzon’da olduğu gibi ilçemiz Maçka’da da çeşitli etkinlikler düzenlenirken, düzenlenen bu etkinliklere Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, askeri ve sivil erkân ile şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

DUALAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN 
Maçka’da barkovizyon gösteriminin ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler, Kur’an-ı Kerim okunması ve konuşmalarla devam etti. Başkan Koçhan ve Kaymakam Çakmak’ın ardından günün duasını Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci yaptırdı. Ardından da 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu o gecede yaşananları izleyen Maçka’daki vatandaşlar o anları yeniden bir daha tekrar tekrar yaşadı. 

UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ!
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, gecede yaptığı konuşmada; “15 Temmuz’un 7’nci seneidevriyesinde, değil üzerinden 7 yıl, 70 yıl da geçse 15Temmuz’un unutulmasına ve unutturulmasına izin vermeyeceğiz. Bu tarihî günde bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime, siyasi partilerin başkanlarına ve kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 
Maçka Haber Servisi