MAÇKA 15 ŞUBATSPOR DESTEK BEKLİYOR!

MAÇKA 15 ŞUBATSPOR DESTEK BEKLİYOR!

MAÇKA 15 ŞUBATSPOR DESTEK BEKLİYOR!

MAÇKA 15 ŞUBATSPOR DESTEK BEKLİYOR!

Bu sezon şampiyon olarak çıktığı 1. Amatör Küme'de yine şampiyonluk mücadelesi veren Maçka 15 Şubatspor, sponsor arayışını sürdürüyor!

Trabzon geçtiğimiz yıl Trabzon 2. Amatör Küme C Grubu’ndaki mücadelesini zaferle noktalayan Maçka 15 Şubatspor, şampiyon olarak çıktığı 1. Amatör Küme’deki mücadelesini maddi destekten yoksun sürdürmeye çalışıyor.
Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 1. Amatör Küme C Grubunu tek mağlubiyetle tamamlayarak elde ettiği şampiyonlukla 1. Amatör Küme’ye çıkan Maçka 15 Şubatspor, bu zamana kadar olan mücadelesini maddi destekten yoksun olarak sürdürüyor.


BAŞKAN YAVUZ DESTEK ARAYIŞINDA!
Mücadeleci ve vazgeçmeyen yapısıyla sporcularına örnek olan Kulüp Başkanı Seyfi Yavuz, iş hayatındaki başarısını takımına da aşılayarak büyük zaferin baş mimarı olurken, bu sezon maddi destekten yoksun olarak mücadele ettikleri 1. Amatör Küme’de kendilerine uzanacak eli bekliyor.
Maçkalı futbolseverler Maçka’nın 1. Amatör Küme’deki tek temsilcisi olan Maçka 15 Şubatspor’un, geçen sezon sponsorluğunu üstlenen ve desteğini her zaman gösteren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın bu sezon da takımın elinden tutmasını istiyor.
Maçka’da yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Başkan Koçhan’ın takıma destek olması gerektiği konusunda birleşen futbolseverler; “Başkan Maçka 15 Şubatspor’u yalnız bırakmaz!” derken, takım başkanı Seyfi Yavuz takıma sağlanacak desteğin bu sene de şampiyonluk yaşamalarında çok önemli bir rolü olacağı görüşünde.
 

SPORTİF BAŞARI VAR, SIRA DESTEKTE!
Geçen sezon 2. Amatör Küme’de elde ettiği şampiyonlukla çıktığı 1. Amatör Küme’de aynı sportif başarıyı devam ettiren takımda tek eksik maddi destek. Mali konulardaki sorunu takımına yansıtmamaya çalışan ancak ortaya çıkan maddi yük nedeniyle bir hayli yorulan Başkan Seyfi Yavuz, gelecek desteğin takımı uçuracağını söylüyor.
Geçen yıl takımın sponsorluğunu üstlenen Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan başta olmak üzere Maçkalı işadamlarının ilçenin temsilcisi durumundaki Maçka 15 Şubatspor’a yapacakları desteğin üzerlerindeki ağır yükü atacağını savunan Başkan Seyfi Yavuz; “Tek eksiğimiz yeterli sponsor desteği!” dedi.
Takımının mücadele ettiği 1. Amatör Küme’de geçen yıl olduğu gibi şampiyonluğun yine en büyük adayı olduğunu belirten Başkan Seyfi Yavuz; “Bizim istediğimiz Maçka’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığımız ligde yine Maçkalılar tarafından desteklenmek! Biz sahada mücadele verirken, sponsorlarımızın da arkamızda olduğunu bilmek başarıyı, dolayısıyla da şampiyonluğu getirecektir.” diye konuştu.


BAŞARI YİNE BAŞKAN KOÇHAN’LA GELECEK
Başkan Yavuz, geçen sezon kendilerine her fırsatta destek olan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın takımlarını yalnız bırakmayacağına olan inancını belirtirken, Maçkalı işadamlarından da takımlarını bu mücadelede yalnız bırakmamalarını istedi.
Maçkalı futbolseverler, Maçka 15 Şubatspor’un başarıya yine Maçka Belediye Başkanı Koray