MAÇKA KAYMAKAMLIĞINDAN ÖRNEK ETKİNLİK

MAÇKA KAYMAKAMLIĞINDAN ÖRNEK ETKİNLİK

DOYASIYA ENGELSİZ EĞLENDİLER

 

MAÇKA KAYMAKAMLIĞINDAN ÖRNEK ETKİNLİK

 

DOYASIYA ENGELSİZ EĞLENDİLER

 

 

 Maçka Kaymakamı  Orhan Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal´la birlikte "Dünya Engelliler Günü" Haftası  nedeniyle Cumhuriyet Ortaokulu(11), Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu(3), Şehit Er Mehmet Akyüz Ortaokulu(5) olmak üzere toplamda (19) Özel Eğitim öğrencisinin Özel Eğitim Öğretmenleri, araç rehberleri veliler ve servis şoförlerinin de katıldığı bir etkinlik düzenledi

 

              Etkinlik; Özel Eğitim Öğretmenlerinin Özel Eğitim Öğrencilerini araç rehberleri eşliğinde Özel Eğitim servisleriyle oturdukları evlerindeki adreslerinden alınarak etkinliğin yapılacağı Forum Trabzon Alışveriş Merkezindeki çocuk oyun parkına götürmesiyle başladı. Burada iki saat boyunca gönüllerince eğlenen Özel Eğitim Öğrencileri Özellikle Gondol ve Çarpışan arabalara büyük ilgi gösterdiler. Engelli velilerinin ve çocukların çok mutlu olduğu gözlenen etkinlikte ailelerin çocuklarına bol bol fotoğraf çektiği gözlemlendi. Daha sonra hep beraber öğle yemeği yenildi. Sonra Özel Eğitim Öğretmenlerinin Özel Eğitim Öğrencilerini alındıkları gibi araç rehberleri eşliğinde Özel Eğitim servisleriyle oturdukları evlerine teker teker bırakılmadan önce toplu halde Kaymakam Aktürk´e makamında teşekkür ziyaretinin ardından yine makamda  çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla etkinlik kazasız belasız son buldu.

          Konuyla alakalı olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal yaptığı açıklama da  "Eğitim sadece doğruları söylemekle değil" bahsi geçen doğruları uygulamakla olur". Dedi. Öğrenci velileri ise düzenlenen etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek; başta İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

HABER FOTO ; YILMAZ KAYA