MAÇKA BAŞARIYA DOYMUYOR

MAÇKA BAŞARIYA DOYMUYOR

Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, ?Beyaz Bayrak Projesi´nde İl İkincisi, ?Beslenme Dostu Okul Projesi´nde ise Trabzon İl Birincisi oldu.

MAÇKA BAŞARIYA DOYMUYOR

Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, ?Beyaz Bayrak Projesi´nde İl İkincisi, ?Beslenme Dostu Okul Projesi´nde ise Trabzon İl Birincisi oldu.

Beslenme Dostu Okul Projesi´nde Trabzon İl Birincisi, Beyaz Bayrak Projesi´nde İl İkincisi olan Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

?ÇOCUKLARIMIZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ?
Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı organizesinde düzenlenen ?Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okullar Sertifika Töreni? Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu´nun da katılımıyla KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi´nde gerçekleşti.
Projenin geleceğin teminatı olan çocuklar açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu; ?Bu proje geleceğimizin teminatı çocuklarımız açısından çok önemli. Sağlıklı beslenmeyi yavrularımıza okullarımızda küçük yaşlarda kazandırırsak, ileride yaşanacak sağlık sorunlarının önüne geçebiliriz. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

MAÇKA´YA ÇİFTE ÖDÜL
Vali Ustaoğlu´nun, ?Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okullar Projesi? kapsamında sertifika almaya hak kazananlara düzenlenen törenle sertifikalarını vererek teşekkür ettiği törende Maçka ilçesi büyük bir başarıya imza attı.
Beslenme Dostu Okul Projesi´nde Trabzon İl Birincisi, Beyaz Bayrak Projesi´nde İl İkincisi olan Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, Teşekkür Belgelerini Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu´nun elinden aldı.
Bu başarının sadece bir kesime ait olmadığını, okul müdürlerinden öğretmenlerine, öğrencilerinden temizlik görevlilerine kadar herkese ait olduğunu belirten Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, katkı sunanlara teşekkür etti.
Ali TİRİTOĞLU