LİMAN MÜDÜRÜ ERMİŞ GÖREVİNDEN AYRILDI

LİMAN MÜDÜRÜ ERMİŞ GÖREVİNDEN AYRILDI

LİMAN MÜDÜRÜ ERMİŞ GÖREVİNDEN AYRILDI

LİMAN MÜDÜRÜ ERMİŞ GÖREVİNDEN AYRILDI 

Muzaffer Ermiş, Albayrak Grubunun Trabzon Limanınıdevraldığı 21 Kasım 2003 tarihinden bugüne kadar başarıyla icra ettiği görevinden ayrıldı. 

Trabzon Limanı Müdürü Muzaffer Ermiş, bugün yaptığı yazılı açıklama ile görevinden ayrıldığını açıkladı.

MESAİ SINIRI TANIMADAN 20 YIL ÇALIŞTI 
Ermiş, yaptığı yazılı açıklamada, Albayrak Grubu’nun Trabzon Limanı’nı devir aldığı 21 Kasım 2003 tarihinden bugüne kadar Genel Müdür olarak mesai sınırı tanımadan çalıştığını hatırlattı.

“MAAŞINI ÖDEYEMEYEN BİR LİMANDAN, 
VERGİ REKORTMENİ, BORSAYA AÇIK BİR LİMANA” 
Ermiş açıklamasında;“Değerli dostlar, Albayrak Grubu’nun Trabzon Limanı Devri aldığı 21 Kasım 2003 tarihinden bugüne kadar Genel Müdür olarak mesai sınırı tanımadan çalıştım. Kurumumu ve yeri geldiğinde şehrimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Maaşını ödeyemeyen bir limandan vergi rekortmeni ve borsaya açık bir liman haline getirdik. Türkiye ve Avrupa birincisi olarak ‘en iyi işyeri’ unvanını aldık. Trabzon limanını Orta ve Doğu Karadeniz’in en mükemmel limanı haline getirdik. Bütün bu çalışmalardan sonra misyonumu tamamladığıma inanarak 37 yıllık liman yöneticiliğimi geride bırakıp 1 Kasım 2023 tarihinden geçerli olmak üzere görevimden ayrılıyorum. Başta Sayın Ahmet Albayrak olmak üzere tüm işverenlerimin, çalışanlarımızın, kamuoyunun, basınımızın ve sizlerin desteklerinizi hep arkamda hissettim. Sonsuz teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.