KURUCU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KURUCU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KURUCU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KURUCU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’nın kuruluşunda öncü isimlerin başında gelen Av. İbrahim Keskin aday adaylığını açıkladı. 

AK Parti’nin önde gelen isimlerinden AK Parti Trabzon teşkilatı Kurucu İl Başkanı Av. İbrahim Keskin, Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

KURUCU, “BEN DE VARIM” DEDİ 
Kurucu il başkanlığını yapmış olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) 2023 seçimlerinde Milletvekili Aday adayı olmak üzere geçtiğimiz hafta perşembe günü başvuru yapan Av. İbrahim Keskin’in, AK Parti İl Teşkilatı’ndaki basın açıklamasıkalabalık bir partili grubu tarafından takip edildi. 
AK Parti’nin önde gelen isimlerinden Av. İbrahim Keskin, AK Parti İl Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasında önemli tespit ve değerlendirmelerde bulundu. 

TRABZON’DAKİ İLK AK PARTİLİ!
Av. İbrahim Keskin;“Olağanüstü şartlarda seçime gidiyoruz. Acılarımız çok büyük. Normal bir seçim arifesi olması mümkün değil. Sayıları 50 bine yaklaşan kayıplarımız var. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Ben partinin kurucu İl başkanıyım. Trabzon’daki ilk AK Partili benim. 2001 yılının heyecanı ve aradan geçen 22 yılın tecrübesi ile aday oluyorum. Partinin hizmet ettiği birçok insanın maalesef yan çizdiği ortamda İbrahim Keskin olarak aday oluyorum. 68 yılın 30 yılı siyasetle geçti. Toplumla hep iç içe hep yan yana oldum. Trabzon’daki sorunların çözümü için 5 kuruluşun kuruculuğunu yaptım. Bu birikimlerini bence Trabzon ölçeğinde yeterli olmuştur. Türkiye’de Trabzon eksenli hizmet etmek için aday olmaktayım. Binlerce öğrenci öğretmen arkadaşımız oldu. 

EĞİTİMCİ, AVUKAT VE SİYASETÇİ 
Ben onlar adına aday oluyorum. 32 yıldır avukatlık yapıyorum. Hukukçularla da temasım oldu. Onlar adına da aday oluyorum. Esnaf camiasıyla da yakın ilişkilerimiz oldu. Onlar adına da aday oluyorum. Gençlere hizmet etmek gayreti içinde olduk. Gençler için de aday oluyorum. Başörtüsü zulmü döneminde beraber çalıştığımız kadınlar adına da adayım. Siyaseti mevki için yapanlardan değiliz. Biz ideallerini iktidar olmasını isteyen bir insanım. Düşüncelerimin ideallerini ülkede iktidar olduğunu da gördüm. Milletvekilliği Allah’ın takdiri ile olur. Önce Allah’ın sonra ilgililerin takdiri ile bir yola çıktık. 27 kişi aday olmuş. Hepsine başarılar diliyorum. Hizmet etme yetkisi bize verilirse en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 
Ali TİRİTOĞLU