KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR 

Büyükşehir Belediyesi’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Bekir Develi fırtınası yaşandı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür sanat etkinlikleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Yazar, televizyon programcısı Bekir Develi, ‘Bizim Hikâyemiz’ isimli söyleşi programıyla Trabzonlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

KENDİNE HAS ÜSLUBUYLA GÜLDÜRDÜ DÜŞÜNDÜRDÜ 
Ekranların sevilen ismi, televizyon programcısı, tiyatro sanatçısı ve yazar Bekir Develi, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ‘Bizim Hikâyemiz’ isimli söyleşisi ile Trabzonlu vatandaşlarla bir araya geldi. Yazar Develi, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide kendine has üslubuyla anlattığı hikâyelerle Trabzon halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı söyleşide salon tıklım tıklım doldu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Süleyman Gün ve daire amirleri de Develi’nin programını ilgiyle takip etti.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ
Bekir Develi’nin hayatın içinden anlattığı hikâyeler izleyenlerin beğenisini kazandı. Hem güldüren hem de düşündüren hikâyeleriyle Develi, özellikle gençlere ve ailelere önemli mesajlar verdi. Develi, Trabzon’da olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, salonu dolduran izleyicilere teşekkür etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Yazar Bekir Develi programın sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat ekinliklerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise; “Büyükşehir Belediyesi 7’den 70’e hitap eden çok güzel etkinliklere imza atıyor. Resmi törenler ya da nikâhlar için gelinen Hamamizade, nihayet bir kültür merkezi işlevi görüyor. Bu tür etkinliklerin gerçekleştirilmesine imkân sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.