KULLANMAYACAĞINIZ RANDEVUYU İPTAL EDİN

KULLANMAYACAĞINIZ RANDEVUYU İPTAL EDİN

KULLANMAYACAĞINIZ RANDEVUYU İPTAL EDİN

KULLANMAYACAĞINIZ RANDEVUYU İPTAL EDİN

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta’dan randevu çağrısı; “Lütfen kullanmayacağınız randevunuzu iptal ediniz!”

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta randevu sorunları ile ilgili Haber61’e açıklamalarda bulundu.

KULLANMAYACAKSANIZ İPTAL EDİN
İl Sağlık Müdürü Usta; “MHRS üzerinden muayene randevusu alıp, muayeneye gelemeyen kişilerin kullanmayacakları randevularını iptal etmelerini istiyoruz.” dedi.
Hakan Usta; “MHRS üzerinden muayene randevusu alıp, muayeneye gelemeyen kişilerin kullanmayacakları randevularını, randevu iptal mekanizmaları üzerinden iptal etmeleri, muayene randevusu alamayan diğer hastalara imkân oluşturması açısından önem arz etmektedir.” dedi.


COVID AŞILARIMIZI YAPTIRALIM!
Dr. Hakan Usta, “vatandaşlarımızda COVİD vakaları düşünce aşıya ihtiyaç yokmuş gibi bir algı oluşuyor. Hâlbuki bu çok yanlış bir düşünce.  Sonbahar mevsimi içinde Ekim ve Kasım aylarında yeni bir COVİT atağı beklenmekte. Vatandaşlarımız şimdi den aşılarını vurulurlarsa o dönemde hastalanma riskini azaltmış olacak. Bu yüzden bu dönemde yeni aşı toz gelenlerin aşılarını olmaları gerekmektedir.” dedi.

SICAK HAVALARA DİKKAT!
Yaz mevsiminin kavurucu sıkacaklarının yaşandığı ve nem oranının arttığı bu dönemde vatandaşların özellikle 10 ile 14 saatleri arasında güneşin altında bulunmamasını tavsiye ediyoruz. Bol sıvı tüketilmesi ve beslenme konusuna özen gösterilmeli. Serinlemek için yüzmek isteyenlerinde temiz ve sağlık bakanlığının onay verdiği yerleri tercih etmelerini vat adaşlarımızdan özellikle rica ediyoruz.
Haber61 - Haber Servisi -