KÖSEOĞLU’NUN AMCA ACISI

KÖSEOĞLU’NUN AMCA ACISI

Avukat ve siyasetçi, 25. ve 26. dönem Trabzon milletvekili Trabzon Maçkalı Ayşe Sula Köseoğlu, amcasını kaybetmenin acısını yaşadı.

KÖSEOĞLU’NUN AMCA ACISI 

Avukat ve siyasetçi, 25. ve 26. dönem Trabzon milletvekili Trabzon Maçkalı 
Ayşe Sula Köseoğlu, amcasını kaybetmenin acısını yaşadı. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi 25. dönem ve 26. dönem Trabzon milletvekili olan hemşehrimiz Maçkalı Ayşe Sula Köseoğlu, acı bir olayla sarsıldı. 

AYŞE SULA KÖSEOĞLU’NUN ACI GÜNÜ 
Siyaset yaşamını Adalet ve Kalkınma Partisi’nde sürdüren Köseoğlu, amcası Mehmet Hanefi Sula’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı. 
Olay üzerine hemen memleketi Trabzon’un Maçka ilçesine hareket eden Av. Ayşe Sula Köseoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı. 

OLAYI SOSYAL HESABINDAN DUYURDU 
“İnnaLillahi ve İnnaİleyhiRaciun... Asırlık çınarımız, Aile büyüğümüz, Trabzon’un sayılı gömlek terzilerinden kıymetli amcam Mehmet Hanefi Sula’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim mekânını Cennet eylesin.”

CENAZE NAMAZI İSKENDERPAŞA CAMİİNDE KILINDI
MerhumMehmet Hanefi Sula’nıncenazesi 5 Nisan 2024 Cuma günü İskenderpaşa Camiinde Cuma namazına müteakip kılınanCenaze Namazınınardından aynı gün saat: 14.30’da Maçka GürgenağaçMahallesindeki aile kabristanına defnedildi. 
Maçka Haber Gazetesi olarak merhuma rahmet, başta Av. Ayşe Sula Köseoğlu olmak üzere ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Ali TİRİTOĞLU