KÖSEOĞLU YENİDEN ADAY OLACAK MI?

KÖSEOĞLU YENİDEN ADAY OLACAK MI?

KÖSEOĞLU YENİDEN ADAY OLACAK MI?

KÖSEOĞLU YENİDEN ADAY OLACAK MI?

TBMM 25. ve 26. dönem Trabzon Milletvekili, Maçkalı hemşehrimiz Ayşe Sula Köseoğlu’nun milletvekili adaylığı yeniden gündemde.

Bir dönem Trabzon Milletvekilliği yapan Ayşe Sula Köseoğlu’nun, yeni dönemde milletvekili olacak mı sorusu gündemdeki yerini koruyor.

SİYASET YAŞAMI AK PARTİ’DE DEVAM EDİYOR
Türkiye Büyük Millet Meclisi 25. dönem ve 26. dönem Trabzon Milletvekili olan Ayşe Sula Köseoğlu siyaset yaşamını Adalet ve Kalkınma Partisi'nde sürdürüyor.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevini yürüten Ayşe Sula Köseoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en önemli illerinden sorumlu. Ayın büyük bir kısmını bu illerde geçiren Ayşe Sula Köseoğlu, çalışmaları yerinde takip edip, gerekli raporları parti genel merkezine sunuyor.

DOĞUDAN BİLE ADAY GÖSTERİLEBİLİR
Çalışma yaptığı doğu kentlerinde oldukça sevilen Köseoğlu’nun yeniden Milletvekili adayı olması gündeme geldi. Görev yaptığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde halkla olan diyalogları ve sorumlu olduğu teşkilatlara hâkim oluşu, genel merkezin de dikkatinde kaçmıyor. AK Parti yönetimi gelecek dönemde Köseoğlu’na daha etkili bir görev vermeyi düşünüyor. Hatta Köseoğlu’nun Trabzon’dan olmasa bile, Doğu’da bir ilde 1. Sıra milletvekili adayı olarak ta gösterilebileceği iddia ediliyor.
Haber 61