KOMİSYON ÜYELERİ DEĞİŞMEDİ

KOMİSYON ÜYELERİ DEĞİŞMEDİ

KOMİSYON ÜYELERİ DEĞİŞMEDİ

KOMİSYON ÜYELERİ DEĞİŞMEDİ

Covid-19 pandemisi nedeniyle çalışmalarına uzun bir süre ara veren Ortahisar Belediye Meclisi’nde komisyon üyeleri değişmedi.

Ortahisar Belediye Meclisi pandemi (kovid-19) nedeniyle verilen uzun bir aradan sonra Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetiminde Temmuz ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

ORTAHİSAR’DA KOMİSYON ÜYELERİ DEĞİŞMEDİ
Ortahisar Belediye Meclisi pandemi (kovid-19) nedeniyle verilen uzun bir aradan sonra Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetiminde Temmuz ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yoklama yapılmasıyla başlayan meclis toplantısında Başkan Genç, Haziran ayıyla ilgili belediye faaliyetlerinin anlatıldığı detaylı bir sunum yaparak meclis üyelerini bilgilendirdi.

MEVCUT ÜYELER YENİDEN SEÇİLDİ
Meclis toplantısında “Encümen”, “İmar”, “Plan ve Bütçe”, “Kültür- Çevre, Turizm ve Spor” ile “Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu”na üye seçimi gerçekleştirildi. Mevcut üyelerin tekrar aday gösterildiği komisyonlarda ilk önce Encümen Komisyonu’na üye seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylamayla Encümen Komisyonu’na Ufuk Hoş, Hayrullah Baytar ile Hayati Yavuz yeniden seçildi. 

KOMİSYON ÜYELERİ AYNI
İmar Komisyonu’na; Faruk Kanca, Hüseyin Yılmaz, Enis Ramazanoğlu, Cüneyt Zorlu, Ayşe Kabadayı. Plan ve Bütçe Komisyonu’na; Hasan Yılmaz, Hüseyin Canım, Coşkun Şahin, Oktay Söğüt, Abdurrahman Kınalı. Kültür-Çevre, Turizm ve Spor Komisyonu’na; Ahmet Sarıalioğlu, Behlül Karakaş, Şener Kibar, Ömer Dayı, Ümit Akbaytürk. Kadın, Erkek Eşitlik Komisyonu’na ise; Hacer Öztürk, Tahsin Bayrak, Mehmet Karaoğlu, Birgül Boğuşlu ve Engin Karadeniz oybirliğiyle seçildi.
Başkan Genç, komisyon üyeliklerine seçilen bütün meclis üyelerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.