KOÇHAN VE ÇOMAKLI ANNELERİ UNUTMADI

KOÇHAN VE ÇOMAKLI ANNELERİ UNUTMADI

KOÇHAN VE ÇOMAKLI ANNELERİ UNUTMADI

KOÇHAN VE ÇOMAKLI ANNELERİ UNUTMADI

Önceki hafta kutladığımız Anneler Günü’nde gerek Başkan Koçhan, gerekse Kaymakam Çomaklı Şehit Annelerini ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Maçka’nın başarılı yöneticilerinden Kaymakam Selim Çomaklı ve Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, 8 Mayıs Pazar günü Anneler Günü dolayısıyla ilçemizdeki Şehit Annelerini ziyaret ederek hayır dualarını alırken, şehitlerimizin kabirleri başında da dualar etti.

ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI
Başkan Koçhan ve Kaymakam Çomaklı, Anneler günü dolayısıyla Şehitlerimiz; Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, Şehit Başçavuş Halit Avcı’nın annesi Fatma Avcı ve Şehit Hasan Yiğit’in annesi Fatma Yiğit’i ziyaret ederek günlerini kutladılar. Şehit Annelerinin ellerini öperek, hayır dualarını alan Kaymakam Çomaklı ve Başkan Koçhan Şehitlerimizin kabirleri başında da dua ettiler.

ANNELERE ÇİÇEK, ŞEHİTLERE DUA
Maçka Belediye Başkanımız Dr. Ecz. Koray Koçhan bu ziyaretlerde bizzat bulunurken, görev gereği şehir dışında olan Kaymakamımız Selim Çomaklı ise bunun için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile kolluk personelini görevlendirdi.
Kaymakam Çomaklı’nın uhdelerinde, 8 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle SYD Vakfı ve kolluk personelleri Şehit Annelerini ziyaret ederek kendilerine çiçek ve hediyeler takdim etti.

Fatma KARAHASANOĞLU