KİKAP KOLLARI SIVADI!

KİKAP KOLLARI SIVADI!

11 Nisan´da gerçekleşen seçimde yeni Yönetim Kurulu´nu seçen KİKAP, ilk ziyaretini İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta´ya yaptı.

KİKAP KOLLARI SIVADI!

11 Nisan´da gerçekleşen seçimde yeni Yönetim Kurulu´nu seçen KİKAP, ilk ziyaretini İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta´ya yaptı.

Karadeniz İlleri Kadın Platformu (KİKAP)  Trabzon Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta´yı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN TURAN GÜVEN TAZELEDİ
KİKAP Trabzon 11 Nisan 2019 Perşembe günü yeni Yönetim Kurulu´nu seçti.
Yeniden Başkanlığa seçilerek güven tazeleyen derneğin kurucusu da olan Nilgün Turan´ın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu.

KİKAP YENİ YÖNETİM KURULU:
Başkan Nilgün Turan (Makine Yüksek Mühendisi)
2. Başkan Melek Onur (Jeofizik Mühendisi),
Sayman Enbiya Manavoğlu (Hızırbey Vergi Dairesi Şef),
Sekreter Süleyman Değirmenci (Milli Eğitim Bakanlığı Endüstri Meslek Lisesi Müdürü) Kadir Keskin, (emekli banka müdürü), Nurhan Ahıskalıoğlu (emekli bankacı).

PERŞEMBE SEÇİM CUMA ZİYARET
Seçimden sonra ilk icraatını İl Sağlık Müdürlüğü´ne yaptığı ziyaretle gerçekleştiren KİKAP Trabzon yönetimi, 12 Nisan Cuma günü gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

HER ŞEYİ KONUŞUTULAR!
Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta´yı yeni görevinde başarılar dilemek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ziyaret ettiklerini belirten KİKAP Trabzon Başkanı Nilgün Turan; ?Trabzon İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan Usta´yı KİKAP Trabzon Yönetim Kurulu olarak yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla ziyaret ettik.
Bölgesel çapta hizmet verecek olan çocuk Anneler için ÇODEM ve istismara uğramış madde bağımlısı erkek çocuklar için Çocuk Destek Merkezi açılması, KTÜ ÇİM için Kolkoskop cihazı temini, ÇEMATEM açılması, Madde Analiz Cihazı temini ve ilimizde Kadın İzleme Merkezi-Tecavüz Kriz Merkezi açılması konuları gündem maddelerimizdi. Kendileriyle takipçisi olduğumuz konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bizi kabul ettikleri ve bilgilendirdikleri için kendilerine teşekkür eder saygılar sunarız.? şeklinde konuştu.