KAYMAKAM ÇOMAKLI BAYRAMLAŞTI

KAYMAKAM ÇOMAKLI BAYRAMLAŞTI

KAYMAKAM ÇOMAKLI BAYRAMLAŞTI

KAYMAKAM ÇOMAKLI BAYRAMLAŞTI

Maçka İlçe Kaymakamı Selim Çomaklı, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte güvenlik güçleri, şehitlerimiz ve ailelerini ziyaret etti.

Trabzon’un Maçka İlçe Kaymakamı Selim Çomaklı, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Müftüsü ile birlikte Maçka’daki güvenlik güçleri, şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

GÜVENLİK GÜÇLERİ VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ
Kaymakamımız Selim Çomaklı Maçka İlçe Jandarma Komutanlığı, Esiroğlu Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek görevi başındaki personelin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Kaymakam Selim Çomaklı, daha sonra beraberindeki Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü ve Müftü ile birlikte Kurban Bayramı Arifesinde Şehit kabirlerini ziyaret ederek şehit yakınlarıyla bayramlaştı. Şehit Eren Bülbül ve Şehit Yunus Çavdar’ın kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. Kaymakam Çomaklı, Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Teyzenin Kurban Bayramını tebrik etti. Şehit Yunus Çavdar’ın ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramını tebrik eden Kaymakam Çomaklı ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yaptı.


ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Çomaklı; “Kurban Bayramı münasebetiyle tüm Şehit ve Gazi ailelerimizi arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Bu vesile ile Eren Bülbül kardeşimize ve tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, başta Şehit ailelerimiz olmak üzere herkesin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Maçka Kaymakamı Çomaklı ayrıca Maçka’da 19 Temmuz 2016 Tarihinde hain terör saldırısında Şehit düşen Polis memurları İbrahim Akın, Çağdaş Tamkoç ve Ramazan Donat’ı Şehit düştükleri yerde İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Dağaşan, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsa Kilim ile birlikte dualarla andı. Burada şehitlerimiz için Kur’an Tilaveti ve duaları Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci yaptı.

Ali TİRİTOĞLU