KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN  ZAFER BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN 
ZAFER BAYRAMI MESAJI

Zafer Bayramı’nın 101.Yıldönümünü kutladığımız günlerde bir mesaj yayımlayan Kaymakam Çakmak, Milletin bağımsızlığını hiçbir şeye değişmeyeceğini belirtti. 

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Çakmak mesajında şunları kaydetti; 

ONURLU VE GURURLUYUZ 
“Geçmişi şanlı zaferlerle dolu necip milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığı, Kurtuluş Savaşı’mızın en büyük zaferinin 101’inci yıl dönümünü, birlik ve beraberlik hissiyatı içerisinde kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.
Kurtuluş Savaşı’nın ilk dönemlerinde, zor şartlar ve her türlü imkânsızlıklar içerisinde tutuşturulan bağımsızlık meş’alesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kahraman milletimizin azim ve kararlılığı ile 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde zaferle taçlanmıştır.

TÜRK MİLLETİ ZİLLET VE ESARETİ KABUL ETMEZ 
30 Ağustos 1922 tarihi aziz milletimizin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceği, bağımsızlığını ve hür yaşama iradesini sonu ne olursa olsun hiçbir surette terk etmeyeceğini tüm cihana güçlü bir şekilde haykırdığı günün adıdır. 
Bundan 101 yıl önce olduğu gibi bugün de gencinden yaşlısına tüm milletimiz, kendisini, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma yolunda engellemeye çalışanların kurduğu tuzakları engin basireti ve sarsılmaz duruşuyla, canını ortaya koyarak bertaraf etmektedir.

DIŞ MİHRAKLAR BAŞARILI OLAMAYACAK 
Milletimizin, birlik beraberliğini ve kardeşliğini hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık devlet geleneğimiz, güçlü ordumuz ve yine milletimizin yapısında ezelden beri var olan hür yaşama iradesi karşısında hiç şüphesiz ki başarılı olamayacak ve kahraman milletimiz emin adımlarla yürüyüşüne hiç durmadan devam edecektir.
Bu duygular içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yâd ediyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum.”
Maçka Haber Servisi