KAYMAKAM ÇAKMAK'TAN MESAJ VE ÇİÇEK

KAYMAKAM ÇAKMAK

KAYMAKAM ÇAKMAK'TAN MESAJ VE ÇİÇEK


KAYMAKAM ÇAKMAK'TAN MESAJ VE ÇİÇEK 

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı ve sağlık çalışanlarına çiçek takdim etti. 

Maçka Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ 
Mesajında; 14 Mart 1827 tarihinde ülkemizde ilk modern tıp okulu açılmış olup, 1919 yılından itibaren de bu tarih Tıp Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz’ diyerek hekimlerimize olan güveni en güzel şekilde ifade etmişlerdir. 
Üstlendikleri bu büyük sorumluluğun farkında olan hekimlerimizin ve sağlık personelimizin bu zorlu görevde, kendilerine emanet ettiğimiz sağlığımızı korumak için gece gündüz demeden fedakârca çalıştıklarına gönülden inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullanan Kaymakam Çakmak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki sağlık personelini ziyaret etti. 

KAYMAKAMDAN SAĞLIK PERSONELİNE ÇİÇEK 
Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Erhan Özdemir, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Zeynep Gökçe Akbulut ve sağlık personellerini ziyaret ederek 14MartTıpBayramı’nı kutlayan Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak kendilerine bu günün anısına çiçek takdim etti. 
Maçka Haber Servisi