KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Çakmak, Türk Milletinin hiçbir zaman boyunduruk altına girmediğini belirtti. 

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

MİLLETİMİZ HİÇBİR ZAMAN BOYUNDURUK ALTINA GİRMEMİŞTİR 
Kaymakam Çakmak mesajında şunları kaydetti; 
“15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fetullahçı Terör Örgütünce (FETÖ/PDY), Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı darbe girişiminde bulunulmuştur.
Aziz Milletimiz hiçbir zaman boyunduruk altına girmemiş, hürriyeti söz konusu olduğunda tüm varlığıyla iradesine sahip çıkmış büyük bir millettir. Tarihimiz bunun şanlı örnekleriyle doludur.

MİLLET 15 TEMMUZ’DA DA AYNI CEVABI VERDİ 
15 Temmuz’da tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbimizde olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek, tek bilek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen Türk milleti tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Milletimiz, tıpkı 719 yıl önce Söğüt’te, 565 yıl önce İstanbul’da olduğu gibi Anadolu topraklarını hayat alanı olmanın ötesinde istikbali olarak gördüğünü tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı 100 yıl önce Çanakkale’de, Kut’ül Ammare’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. 15 Temmuz, milletimizin; kökü nerede olursa olsun, hangi güce dayanırsa dayansın, iradesini hangi odağa teslim ederse etsin, bu millete ve bu ülkeye ait olmayanlara karşı tarihî bir meydan okumasıdır. Bu meydan okumayı sadece bir kesim değil milletimizin tamamı yapmıştır.

ÜLKEMİZ, HEDEFLERİNE DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR 
Kurulduğu günden itibaren daima büyüyen gelişen ve dünyanın önde gelen devletleri arasındaki müstesna yerini alan Ülkemiz, hedeflerine doğru emin ve kararlı adımlarla yürümektedir. Bizi hedeflerimizden alıkoymak,  milli birlik ve beraberliğimizi yıkmak, demokrasimizi yok etmek isteyen şer odakları her zaman olacaktır.  Ancak şanlı tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan Aziz Türk Milleti, ülkemizin güvenliğine, birlik ve beraberliğine, milli iradesine yönetilen her türlü girişime dün olduğu gibi, bugün ve yarın da asla izin vermeyecektir.

RUHLARI ŞAD OLSUN!
Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’un yıl dönümünde; bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını; kalpleri iman ve ülke sevgisiyle dolu olarak vatan, millet, bayrak, istiklal ve bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden 15 Temmuz dâhil tüm şehitlerimiz ile aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yâd ediyorum. Yaşayan kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk diliyorum.”
Ali TİRİTOĞLU