KAYMAKAM ÇAKMAK'TAN 10 KASIM MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK

KAYMAKAM ÇAKMAK'TAN 10 KASIM MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK'TAN 10 KASIM MESAJI

“10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kaymakam Çakmak, Atatürk’ün Türk Milletinin gönlünde daima yaşayacağını vurguladı.

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ATATÜRK, KAHRAMAN BİR ASKER, BÜYÜK BİR DEVLET ADAMIDIR!
Mesajında Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü,ebediyete intikalinin 84. yılında rahmet, minnet ve saygıyla yâd ettiğini belirten Kaymakam Çakmak şu ifadelere yer verdi;
Cumhuriyet’imizin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 84. yılında rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz.
1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelemizi, 1923’te Ankara’da Cumhuriyet’i kurarak taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, adını tarihe altın harflerle yazdırmış kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.


BAĞIMSIZLIĞIMIZI KORUMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ.
Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk’ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak, onun evrensel fikirlerini sonsuza kadar şükran ve saygıyla anarak korumak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE DAİMA YAŞAYACAKTIR!
Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklâl mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Ali TİRİTOĞLU