KAYMAKAM ÇAKMAK’I AĞIRLADIK

KAYMAKAM ÇAKMAK’I AĞIRLADIK

KAYMAKAM ÇAKMAK’I AĞIRLADIK

KAYMAKAM ÇAKMAK’I AĞIRLADIK

Eylül ayı başında kendisine yaptığımız hayırlı olsun ziyaretine karşılık geçtiğimiz hafta gazetemize iade-i ziyarette bulunan Kaymakam Çakmak’la turizmi konuştuk.

Ağustos ayı itibariyleMaçka Kaymakamlığı’na atanan Abdullah Huzeyfe Çakmakgazetemiz Maçka Haber’e iade-i ziyarette bulundu.

KAYMAKAM ÇAKMAK’LA MAÇKA’YI KONUŞTUK
Eylül ayı başında yaptığımız ziyarete karşılık olarak geçtiğimiz hafta başı iade-i ziyarette bulunan Kaymakam Çakmak’la Maçka ve bölgemizle ilgili görüş alışverişi yapıldı.
Maçka Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Duygu Karahasanoğlu, Yazı İşleri Müdürü Fatma Karahasanoğlu, Muhabir Ali Tiritoğlu ve gazeteci Yılmaz Kaya’nın da hazır bulunduğuziyarette ağırlıklı konuların başında ise turizm vardı.


MAÇKA’NIN KALKINMASINDA TURİZMİN ÖNEMİ
İlçemiz Maçka’nın gelişip kalkınmasındaki en önemli unsurların başında turizmin geldiği belirtilerek çevremizde bu anlamda yapılacak yeni keşiflerin ilçe turizmine önemli katkıları olacağı ve bu katkıların ilçe esnafına yansıtılmasıyla birlikte turizm alanında kalkınmanın sağlanacağı değerlendirildi.
Basının bu anlamda üstlendiği misyona dikkat çeken Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, üstlendiğimiz görevin önemine değindi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Duygu Karahasanoğlu ise Kaymakam Çakmak’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Maçka Haber Servisi