KAYMAKAM ÇAKMAK'A VEDA

KAYMAKAM ÇAKMAK

İlçemizde görev yaptığı iki yıl boyunca halkın bilhassa Şehit ve Gazi yakınlarının sevgiyle bağrına bastığı Kaymakam Çakmak, Maçka’ya veda etti.

KAYMAKAM ÇAKMAK'A VEDA 

İlçemizde görev yaptığı iki yıl boyunca halkın bilhassa Şehit ve Gazi yakınlarının sevgiyle bağrına bastığı Kaymakam Çakmak, Maçka’ya veda etti.

Konya Sarayönü ilçesine tayini çıkan Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak onuruna Maçka ilçe belediyesi tarafından veda programı düzenlendi. Programda Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, ilçemize sunduğu katkılardan ötürü Kaymakamımız Çakmak’a teşekkür plaketi takdim etti.

GÜLE GÜLE SAYIN KAYMAKAMIM 
Son yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'nde Konya Sarayönü ilçesine tayini çıkan Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcilerine, hükümet konağında görevli personellere, esnaf ve vatandaşlarımıza veda ziyaretinde bulundu.

KAYMAKAM ÇAKMAK’IN VEDA MESAJI 
İlçemizde görev yaptığı ilk günden bu zamana kadar birçok konu ve etkinlikle ilgili mesaj yayımlayan Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak’ın Veda Mesajı kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinden STK temsilcilerine ve tüm vatandaşlara yönelik ti. 

İşte sevgili Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak’ın Maçka ilçemiz için hazırladığı veda mesajı; 
Kıymetli Maçkalı hemşehrilerim... 
İki yıl büyük bir onur ile sürdürdüğüm Maçka Kaymakamlığı görevinden 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya-Sarayönü Kaymakamlığı görevine atanmam vesilesi ile ayrılıyorum.

HERKESİ SEVGİ VE SAYGIYLA ANDI!
Tarih,kültür,sanat ve spor şehri Trabzon’un kadim ve cennet köşesi Maçka’da görev yapma imkânı veren devletimize, görev süresi içerisinde birlik ve koordinasyon içerisinde olduğumuz tüm kurumlarımıza, muhtarlıklarımıza,sivil toplum kuruluşlarımıza, muhabbet ve sevgilerini her daim hissettiğimiz Şehit ailelerimiz ve Gazilerimize ile Maçkalı hemşerilerime gönülden muhabbet ve şükranlarımı sunuyorum.
Esenlik dileklerimle, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”