KAYMAKAM ÇAKMAK YENİ YILA PERSONELİYLE GİRDİ

KAYMAKAM ÇAKMAK YENİ YILA PERSONELİYLE GİRDİ

İlçemiz Maçka’nın sevilen Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, yeni yılın ilk zamanlarına personeliyle birlikte girdi.

KAYMAKAM ÇAKMAK YENİ YILA PERSONELİYLE GİRDİ 

İlçemiz Maçka’nın sevilen Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, yeni yılın ilk zamanlarına personeliyle birlikte girdi. 

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, 2022’nin son saatlerinde olduğu gibi, 2023’ün ilk saatlerinde de personeliyle birlikteydi. 

YILBAŞINDA PERSONELİYLE BİRLİKTEYDİ 
Maçka Kaymakamı Çakmak, Yılbaşı Tedbirleri kapsamında Trafik Kontrol noktasında, Ömer Burhanoğlu FTR Hastanesi Acil Servisinde görevlilerle ve sokaktaki esnaf ve vatandaşla hasbihal ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

ÇAKMAK, PERSONELİ YALNIZ BIRAKMADI 
Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak, Yılbaşı Tedbirleri kapsamında Trafik Kontrol Noktasındaki Emniyet-Jandarma personelleri ile Ömer Burhanoğlu FTR Hastanesi Acil Servisindeki sağlık personellerini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi ve yeni yıllarını kutladı.

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN YENİ YIL MESAJI 
Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak 2023 yılı öncesi 2022 yılının son gününde Yeni Yıl Mesajı yayımladı. 

Mesajında, Maçka’da yeni bir yıla giriyor olmanın heyecan ve mutluluğunun yaşandığını belirten Kaymakam Çakmak şu ifadelere yer verdi; 
“Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Yeni yılın çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde, herkesin beklentilerinin gerçekleşmesine vesile olan bir yıl olmasını temenni ediyorum.

2023 HAYIR VE HUZUR GETİRSİN!
2023 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, hizmet etmekten onur duyduğum Saygıdeğer Maçkalı hemşerilerimin, kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın, Şehit yakınları ve Gazilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 
Maçka Haber Servisi