KAYMAKAM ÇAKMAK İFTARDA DA HALKIYLA BİRLİKTE

KAYMAKAM ÇAKMAK İFTARDA DA HALKIYLA BİRLİKTE

KAYMAKAM ÇAKMAK İFTARDA DA HALKIYLA BİRLİKTE

KAYMAKAM ÇAKMAK İFTARDA DA HALKIYLA BİRLİKTE 

Ramazan öncesi gerçekleştirdiği hane ziyaretlerinde halkın dilek ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Çakmak, Ramazan’daorucunu da halkıyla birlikte açıyor. 

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Ramazan öncesi yaptığı hane ziyaretlerini Ramazan ayında da sürdürüyor. Kaymakam Çakmak Ramazan ayı sevincini vatandaşlarıyla birlikte iftar sofrasında, yaşamaya devam ediyor. 

İFTARINI HALKIYLA YAPIYOR 
İlçemiz Maçka’da göreve geldiği ilk günden itibaren ilçe halkını tanımak dert ve sıkıntılarına ortak olmak için çaba gösteren Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmak, ifa ettiğimiz Ramazan ayında da halkıyla bir arada olmaya gayret ediyor. 

RAMAZANDA DA HALKIYLA BİRLİKTE 
Bu doğrultuda Ramazan ayı boyunca iftarını halkıyla birlikte yapmaya ve orucunu vatandaşlarıyla birlikte açmaya özen gösteren Kaymakam Çakmak, geçtiğimiz hafta boyunca bu anlayışından sapmadı. Bu ziyaretlerinde ilçemiz halkının yoğun sevgisiyle karşılanan Kaymakam Çakmak; “Ramazan ayı sevincimizi vatandaşlarımızın iftar sofrasında, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam ediyoruz.” diyerek hane halkı ziyaretlerinin Ramazan ayı boyuncada devam edeceğinin sinyalini verdi. 
Ali TİRİTOĞLU