KAYMAKAM ÇAKMAK HALKIYLA BULUŞTU

KAYMAKAM ÇAKMAK HALKIYLA BULUŞTU

KAYMAKAM ÇAKMAK HALKIYLA BULUŞTU

KAYMAKAM ÇAKMAK HALKIYLA BULUŞTU 

Maçka ilçe esnafını ziyaret ederek bereketli bol kazançlar temennisinde bulunan Kaymakam Çakmak, halk ile de hasbihâl etti.

Görevi gereği valinin talimat ve ödevlerini yerine getiren, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, ilçenin ve ilçe halkı ile esnafın hal ve durumunu da yakından takip ediyor. 

KAYMAKAM ÇAKMAK HLKIYLA BİRLİKTE 
Kanun, tüzük yönetmelik ve Hükümet kararlarının neşir ve ilanını, uygulanmasını sağlayan ve bunların verdiği yetkileri kullanıp ödevleri yerine getiren Kaymakam Çakmak, Valinin talimat ve emirlerini yürütmek ödevi haricinde halkıyla da irtibatta kalarak dilek ve önerilerini dinliyor ve varsa şikâyetlerin çözüme kavuşturulmasına yardımcı oluyor. 

ESNAFA BEREKETLİ KAZANÇLAR TEMENNİSİ 
VATANDAŞLA HASBİHAL... 
Bu doğrultuda zaman zaman halkın içerisine karışarak dilek ve şikâyetlerini dinleyen, talep ve önerilerini dikkate alan Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, geçtiğimiz hafta içerisinde de ilçe halkı ve esnafıyla bir araya geldi. Maçka ilçe esnafını ziyaret ederek bol bereketli kazançlar temennisinde bulunan Kaymakam Çakmak ilçe halkıyla da hasbihal etti. 
Ali TİRİTOĞLU