KAYMAKAM ÇAKMAK BAYRAM ZİYARETİNİ ŞEHİT AİLELERİNE YAPTI

KAYMAKAM ÇAKMAK BAYRAM ZİYARETİNİ  ŞEHİT AİLELERİNE YAPTI

KAYMAKAM ÇAKMAK BAYRAM ZİYARETİNİ ŞEHİT AİLELERİNE YAPTI

KAYMAKAM ÇAKMAK BAYRAM ZİYARETİNİ 
ŞEHİT AİLELERİNE YAPTI 

Kurban Bayramı dolayısıyla Şehit aileleri ve Gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Kaymakam Çakmak, Şehitlere ise dualar etti. 

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Kurban Bayramı dolayısıyla Şehit aileleri ve Gazilerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

MESAJINDA VE DUASINDA ŞEHİTLER VE YETİMLER VARDI 
Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; 
“Birlik ve beraberlik içinde bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.
Yüce dinimiz İslam’ın bizlere bir hediyesi olarak yüzlerce yıldır gönül coğrafyamızda idrak edilen Kurban Bayramı; ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı, sevgi ve hoşgörü ikliminde küskünlüklerin unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, milli birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, sonsuz rahmet ve bereketin sunulduğu günlerimizdendir.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ YETİM VE ÖKSÜZLERİ UNUTMAYACAĞIZ.
Bu güzel bayram günlerinde her daim saygı ve rahmetle yâd ettiğimiz Şehit ve Gazi ailelerini, yaşlı, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı unutmayacak; bayramımızı ruhuna, amacına uygun şekilde kutlamak adına; çevremizdeki bir kimsesizin, bir yaşlının, vatan için evladını toprağa vermiş bir şehit ailesinin veya öksüz bir çocuğun yüzündeki tebessüme hep birlikte vesile olmaya çalışacağız. 

AZİZ MİLLETİMİZİN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ. 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın varlığı ve bağımsızlığı uğruna, bizlerin huzur ve güven ortamı içerisinde bu güzel günleri idrak edebilmemize imkân sağlamak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onların yokluğunu her an hisseden kederli ailelerinin, gazilerimizin, Maçkalı hemşerilerimin, aziz milletimizin bayramlarını tebrik ediyor; bu mübarek günlerin tüm insanlığa sevgi, saygı, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer veren Kaymakam Çakmak’ın bu ifadelerindeki şehit aileleri, öksüz ve yetim çocuklara vurgusu ise takdir topladı. 

KAYMAKAM ÇAKMAK’IN ŞEHİT HASSASİYETİ 
Kurban Bayramı mesajında, böylesine hisli cümleleri sarf eden Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak’ın Bayram ziyaretlerinde ise önceliği şehit ve gazilerimiz ile ailelerine vermesi ise alkışlandı. Kaymakam Çakmak, beraberinde Maçka Jandarma Komutanı Harun Nazlı, Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci ve kurum temsilcilerinin olduğu ziyaretlerde en güzel duaları yine şehitlerimiz için etti. 
Maçka Haber Servisi