KARİYER GÜNLERİNİN 2. GÜNÜNDE DE İLGİ BÜYÜK

KARİYER GÜNLERİNİN 2. GÜNÜNDE DE İLGİ BÜYÜK

Sektörel Oryantasyon ve Kariyer günlerinin 2. Gününde de katılımcıların programa olan ilgisi büyük oldu.

KARİYER GÜNLERİNİN 2. GÜNÜNDE DE İLGİ BÜYÜK 

Sektörel Oryantasyon ve Kariyer günlerinin 2. Gününde de katılımcıların programa olan ilgisi büyük oldu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ortaklığı ile FutureSkills Academy projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Sektörel Oryantasyon ve Kariyer Günleri KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’nde ikinci gün programı yapıldı. Trabzon ve çevre illerden üniversite öğrencileri programa katılım sağlayarak yenilikler, gelecekteki sektörleri ve iş alanları hakkında bilgi sahibi oldular.

KATILIMCILAR BİLGİYİ DENEYİMLEDİ 
Programın ikinci gününde sabah oturumlarında İnsan Merkezli Deneyim Tasarımı: Oyunlaştırma Etkinliği, Türkiye'nin 5G ve Ötesine Yolculuğu Paneli, Sektör Liderleri ile Sohbetler ve Ödüllü Dijital Bilgi Yarışmaları yapıldı.
İnsan Merkezli Deneyim Tasarımı: Oyunlaştırma Etkinliği, Bilgi SparkUpTekmer Müdürü Betül Aras BAYIR -,  Forsico, Kurucu Mert Can Zümrüt , Gamification Master, Founder @ Gamfed Türkiye Ercan Altuğ Yılmaz. 
Programın öğleden önceki oturumlarında Sektör Liderleri İle Sohbetler bölümü düzenlendi. ExplorıstanAr&GeCeo'su Eğitimin ve Üretimin Geleceği: Dijital İkiz Mücahit Sarıtaş , Sımsoft Genel Müdürü Tedarikten Eğitime Modelleme Simülasyon ve Artırılmış Gerçeklik Uygulama Örnekleri Dr. Gökçe Yıldırım Kalkan. 

KATILIMCILARIN SORULARINI YANITLADILAR 
Türkiye'nin 5G ve Ötesine Yolculuğu Paneli gerçekleştirildi. PeneldeTelenıty Kurucu, Ceo İlhan Bağören ( Moderatör ), Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yazılım-Bilişim Hizmetleri Sektör Komisyon Başkanı Naraxr Kurucusu Ceo Dr. Zafer Karadayı, Nokıa, Radyo Çözüm Yöneticisi Hakkı Sayın, Türk Telekom Mobil Çek. Ağ Mimarı ve Tasarımcı Musa Gacemer, Ulak Haberleşme Kıdemli Ar&Ge Mühendisi Evren Tuna, Technarts Kurucu, Ceo Taha YAYCI sektördeki gelişmeleri özetlediler, olabilecek öngörülerini ve görüşlerini dile getirdi, güncel hayata yansımaları konularında bilgilendirmelerde bulundular. Ardından katılımcıların sorularını yanıtladılar. 

KATILIMCILAR BİLGLENDİRİLDİ 
Programın öğleden sonraki oturumlarında ise Sektör Liderleri İle Sohbetler bölümünde SIEMENS Yapay Zekâ Araştırma Mühendisi Ayşe Mine Evren YapayZekâ Destekli Dijital Dönüşüm,  Beren Studıo Kurucusu Ali Rauf Kolbakır’da VR Teknolojilerinde Girişimcilik Konularında katılımcılara yaptıkları sunumlarla bilgilendirdiler.
Program kapsamında dijital bilgi yarışmaları düzenlendi. Aralarda ise katılımcılar sektör temsilcilerinin açtığı stantlarda yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdiler.