KARAYOLLARI ATATÜRK CADDESİNİ ONARDI

KARAYOLLARI ATATÜRK CADDESİNİ ONARDI

KARAYOLLARI ATATÜRK CADDESİNİ ONARDI

KARAYOLLARI ATATÜRK CADDESİNİ ONARDI

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı Trabzon 10. Bölge Müdürlüğü, Maçka Atatürk Caddesi’nin şikâyet konusu olan bölümlerini elden geçirdi.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Trabzon’da bulunan 10 Bölge Müdürlüğü ekipleri Trabzon ili genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında Maçka’da şikâyet konusu olan yollarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

BOZUK ALANLAR ONARILDI
Geçtiğimiz hafta içerisinde Trabzon’un Maçka ilçesinde ilçe merkezinden geçen en büyük ve faal caddelerden biri olan Atatürk Caddesi’nin bazı bölümlerini yeniden elden geçiren Karayolları ekipleri, bu çalışmalarıyla takdir topladı.

ÖNCE AFET EVLERİ
Maçka Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Fatih Mahallesi Borfil Afet Konutları civarında araç sürücülerinin şikâyet konusu olan yoldaki tümsekli bölüm makineler vasıtasıyla kazınarak standartlara uygun şekilde yenilendi.

SONRA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖNÜ
Karayolları ekipleri, daha sonra Maçka Meslek Yüksek Okulu önündeki alanda yaşanan soruna el attı. Buradaki çalışmaların ardından Atatürk Caddesi üzerinde bildirilen alanların bakım ve yenilemesini gerçekleştiren Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler daha sonra ilçemizden ayrıldı.
Fatma KARAHASANOĞLU