KARANTİNADAKİLERE MORAL KONSERİ

KARANTİNADAKİLERE MORAL KONSERİ

KARANTİNADAKİLERE MORAL KONSERİ

KARANTİNADAKİLERE MORAL KONSERİ

Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Trabzon’daki yurtlarda karantinada kalan vatandaşlara konser verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, koronavirüs tedbirleri kapsamında Kanada ve Ukrayna'dan getirilerek Trabzon'da karantina altına alınan vatandaşlar için konser verdi.

KARANTİNADAKİLERİ UNUTMADILAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatlarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilçelerde konser veren Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Kanada ve Ukrayna’dan gelen ve çoğunluğu öğrenci olan karantinadakileri de unutmadı. Büyükşehir Belediyesi, Gülbahar Hatun Yurdu’nda karantinada kalan 335 kişi için moral etkinliği düzenledi.
Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen konser öncesi, yurttaki vatandaşlara belediyenin Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerince Türk bayrağı dağıtıldı. Konser sırasında karantinadaki vatandaşların yanı sıra tulumlu ve maskeli görevliler de ellerindeki Türk bayrakları ile bando takımına eşlik etti.

VATANDAŞLAR İÇİN MORAL KONSERİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın koronavirüs salgını nedeniyle programlarla kutlanamayacağını belirterek; “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak şehir genelinde evlerindeki vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza moral olsun diye bando konserleri düzenliyoruz. Bu kapsamda karantinada kalan gençlerimiz ve vatandaşlarımızı da unutmadık. Onlar için de bando takımımız konser düzenledi. Karantinadaki vatandaşlarımızın da pencerelerden konsere coşkuyla destek vermesi bizleri ayrıca mutlu etti.” ifadelerini kullandı.